2777
2789
عنوان

اصلا از پسره خوشم نمیاد ولی مجبورم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 63 پست
من ۱۹

واااااای نکن نکن نکن

اسی خودتو بدبخت نکن

سنی نداری ک تو آخه دختر خوب

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

اگه الان خودتو بدبخت نکنی باز راه چاره هست نجات پیدا کنی از اون خونه ،میتونی چندسال تحمل کنی تا یه موقعیت خوب پیش اومد ازدواج کنی ، ولی الان با این پسره ازدواج کنی دیگه هیچ راه نجاتی ندااااااری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصی که از اول به دلت نچسبه دیگه محاله برات دوست داشتنی باشه فقط مجبوری تحمل کنی و عادت میکنی  ...

اتفاقا طرف میگه ی مدت رفت و آمد کنیم بیشتر آشنا بشیم ولی من قبول نمیکنم می‌خوام از شر خانواده راحت بشم

🥰

اگه الان خودتو بدبخت نکنی باز راه چاره هست نجات پیدا کنی از اون خونه ،میتونی چندسال تحمل کنی تا یه م ...

متاسفانه خواستگار درست و درمون ندارم و تو محله پایین شهر زندگی میکنیم ، اگه یکسال دیگه بمونم مطمعنم هیچ خواستگار دیگه ای پیدا نمیشه

🥰

خب سنت که خیلی کمه  پدر و مادرت مگه چی میگن که نمیتونی حرفاشون رو تجمل کنی؟

همش فحش و تحقیر جلوی دیگران ، حتی زنداداشم بهم میگن ترشیدی دیگه کسی نکات نمیکنه حتی خرجی هم نمیدن 

🥰

همش فحش و تحقیر جلوی دیگران ، حتی زنداداشم بهم میگن ترشیدی دیگه کسی نکات نمیکنه حتی خرجی هم نمیدن&nb ...

نکن این کار رو با خودت دختر 

بدون با این ازدواج این شکلی وضعیتت بد تر میشه سنت کمه چجوری میگن ترشیده .

چند وقت بگردین با هم اشنا بشین . بعد ازدواج کن . اگر فکر میکنی ازدواج میکنی خلاص میشی داری فقط خودتو گول میزنی

متاسفانه خواستگار درست و درمون ندارم و تو محله پایین شهر زندگی میکنیم ، اگه یکسال دیگه بمونم مطمعنم ...

وااااایی خداااااا انگار تو همزاد منی به قران منم دقیقا اینجور بودم پایین شهر بودم با یه خانواده داغون ، فکر میکردم کسی نمیخواد منو بگیره چون تا اون سنم همه خواستگارام آشغال بودن 

بعد عقد رفتم یه مجلسی اونجا برام خواستگار پیدا شد پسره کارخونه  داشت وقتی زنه به مامانم گفت مامانمم گفت دخترم عقد کرده ست به خاطر مدرسه ابروهاشو برنمیداره ، صبر کن دختررررررررررررر صبررررررررر کن منو ببین این همه برات گفتم برات عبرت بشه 

قیافه شوهرمو اوایل میدیدم تو دلم به خودم میگفتم خاک تو سرت با این میخوایی ازدواج کنی؟ ولی فکر کردم ازدواج کنم فرار میکنم از دست خانوادم راحت میشم قیافه اشم برام عادی میشه ولیییییییییی نشد هیچ وقت نشد الان به حدی ازش نفرت دارم چندین ساله مثل ۲ تا غریبه داریم زندگی میکنیم