2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکترم گفته سلفری بدم تو گوگلم زده یکی از علامتای سندرم داونه

ریسک سندروم داونت پایینه 

اون HCG بالا بودنش تو ابتدای بارداری ممکنه نشون دهنده یه چیزایی باشه ولی الآن که نه چیت ب

دقیقا با چه آزمایشی دکتر گفته سلفری بدی ؟؟؟ 

ان تی چند بوده ؟؟؟ تیغه بینی دیده شده؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ریسک سندروم داونت پایینه  اون HCG بالا بودنش تو ابتدای بارداری ممکنه نشون دهنده یه چیزایی باشه ...

بخدا دارم ازنگرانی میمیرم 

اتفاقا باید از یه زمانی این هورمون بیاد پایین من تو ان تی پایین بود این هورمون بله تیغه بینی ودید وان تی ۷؛۱بود ازمایش اولمم خوب بود ولی این ازمایش همه چیو بهم ریخته فردا قراره برم سلفری بدم بخاطر همین موضوع

از هفته ۲۰ به بعد کم کم میاد پایین 

اصلا نگران نباش بهت قول میدم بچت سالمه 

ببین دکتر فقط میخواد مطمئن بشه نمی‌دونم چند سالته ولی اگه از ۳۰ به بالایی یا سقط مکرر و اینا داشتی برای اون تاکید کرده 

وگرنه همه چیزت نرماله ، آدمایی بودن با ریسکای خیلی بالاتر که بوشون سالم بوده برای شما که من نمی‌دونم کلا چرا نوشته

از هفته ۲۵ به بعد کم کم میاد پایین  اصلا نگران نباش بهت قول میدم بچت سالمه  ببین دکتر ...

بله سقط مکررم سی سالمه ،کلا نامید شدم بعد سه تا سقط با نذرونیاز امپول انوکسا اسپرین فشارخون بالا این بچه رو نگه داشتم ،از خدا خواستم من بمیرم ولی بچم چیزیش نشه بقران دیگه طاقت ندارم شدم مرده متحرک دوروزه گوگلو زیرو کردم هیشکی مثل من نبوده خیلی ازمایش دیدم ولی همشون زیر دو بودن دکترمم گفت باید زیر دو میبود

بله سقط مکررم سی سالمه ،کلا نامید شدم بعد سه تا سقط با نذرونیاز امپول انوکسا اسپرین فشارخون بالا این ...

نه عزیزم 

نگران نباش 

من ۱۲ تا سقط داشتم الآنم ۳۵ سالمه دو تا بارداریمم تا ۶ ماه و ۵ ماه کشید ولی هیچ وقت تو هیچ کدوم تاکید به hcgنبوده 

به نظرم دکترا بیشتر داره وسواسی عمل می کنه 

من دیگه تو راه بارداری خودم دارم تخصص می گیرم😁

این استرس تو بدتره ، دستت رو بذار رو شکمت و براش آیه الکرسی بخون 

بچت صحیح و سالمه 

این همه دلیل برای سالم بودنش رو ول کردی چسبیدی به یه چیزی که اصلا معلوم نیست چیه 

بعدم گوگل اصلا به درد سرچ راجع به این چیزا نمیخوره دختر 

تو گوگل علایم سرماخوردگی بزنی دور از جون جواب میده سرطان کشنده 

بچت سالمه من مطمینم

نه عزیزم  نگران نباش  من ۱۲ تا سقط داشتم الآنم ۳۵ سالمه دو تا بارداریمم تا ۶ ماه و ۵ ماه ...

عزیزم چقدر سخت الهی که بزودی صاحب یه نی نی خوشگل بشی ،از دیروز خواب وخوراک ندارم نه خودم نه خونوادم فقط گریه میکنم ،اخه خب خیلی بالاست دکترم همینکه دید گفت خیلی بالاست ،کلللییی نذرو نیاز کردم ممنون از دلگرمیت تا جواب ازمایشم بیاد یه بلایی سرخودم میارم