2777
2789
عنوان

میخام دیگه برم واقعاازاین زندگی

172 بازدید | 22 پست

دیگه نمیتونم.بنظرتون اول برم سراغ پدرومادرشوهروحرفایی که تودلمه روبگم یایه راست برم خونه پدرم وشروع پروسه طلاق؟

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این روزها مشکل مالی واسه همه هست دیگه با کم وزیاد باید ساخت

تاکجا؟تاکی؟؟؟هفده ساله همینه وبدترم هی داره میشه..واقعا نمیدنم دیگه بایدچکارکنم؟😭😭😭😭😭😭😭

شوهرت میتونه و انجام نمیده

درد دقیقا همینه.اینکه جرااینهمه سال نتونسته یه زندگی حداقلی درست کنه؟وکسی که تاحالانتونسته آیاازاین به بعد میتونه؟معلومه که نه

درد دقیقا همینه.اینکه جرااینهمه سال نتونسته یه زندگی حداقلی درست کنه؟وکسی که تاحالانتونسته آیاازاین ...

خب خیلی چیزها رو باید بدونم که بتونم کمکتون کنم واقعا،نمیشه چیزی گفت،بستگی به خیلی چیزها داره،شرایططتون،سطح توقعاتشان و ....

میشه شغل شوهرت رو بپرسم

راننده بود.دوساله گذاشت کناروماشینوفروخت میگفت به خرج افتاد ودیگه این مدل کارکردن فایده نداره رفت تو کار فارکس.اونچه که پس انداز وطلاو  همه چیز به بادرفته توش کلی وعده وعیدداد که همش برمیگرده هیچی به هیچی الان دوباره شروع کرده بره دنبال کاربگرده.باحقوق ده دوازده.مگه من مسخرشم؟خب که چی واقعاادامه این زندگی؟؟؟

راننده بود.دوساله گذاشت کناروماشینوفروخت میگفت به خرج افتاد ودیگه این مدل کارکردن فایده نداره رفت تو ...

پایه یک داره؟؟

الان از این فارکس هیچی پول نداره، خونه از خودتون دارید