2777
2789
عنوان

یک ماهه از سه تای بچه هام دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4692 بازدید | 262 پست
برام دعا کن ، دیروز رفتم اولین روز کاری ۶۰۰ تومن دستمزدم ، واقعا حرف دلمو میزنی ، همش میگم چجور دلش ...

وای خدارو شکر 

ماشالله زود راه افتادی

حیف تو نبود بمونی خونه به کلفتی اون به پیشرفت..اون همه ملک و املاک داشت شد یه چیزی بزنه به اسمت.مردا خیلیاشون همینن قشنگم...هیچوقت اون زن پاک و خوبی که فداکاری میکنه و اونارو به همه جا میرسونه نمیبینن اما واسه هرزه های خیابونی خوب خرج میکنن.همون هرزه هام اینارو فقط تا وقتی پول دارن میخوان..اصولن مردایی مثل شوهر تو از نظر روانشناسی مشکل دارند اونها میخوان خودشون رو بزرگ نشون بدن

دوست دارن ادما رو خار کنن چون اینجوری خلع های خودشون رو میپوشونن وقتی یکی رو خار کردن میرن سراغ یکی دیگه...

این واقعیته همسرت فقط دنبال اثبات خودشه ، از این کارهایی که میکنه بیشتر مطمئن شدم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
وای خدارو شکر  ماشالله زود راه افتادی حیف تو نبود بمونی خونه به کلفتی اون به پیشرفت..اون همه ...

آره از شانسم آبجیم ارایشگاه داره و هر که برای ناخن میخواد بهم میگه و منم میرم فعلا دارم زیر قیمت میگیرم که بیشتر بیان هم پول موادم در بیاد هم تکرار کنم همش و حرفه ای بشم ، اولین شارژ گوشی از پول خودم خریدم  آره شوهرم الان که همش در حال خراب کردن من هست و خوب جلوه دادن خودش ،

خدا کمک کنه ، دل بزرگ بهم بده میدونم حکم ازدواج هم بگیره مجبوری هم باشه تظاهر به خوشبختی میکنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از شانسم آبجیم ارایشگاه داره و هر که برای ناخن میخواد بهم میگه و منم میرم فعلا دارم زیر قیمت میگ ...

عزیزم اگر یه گوشتی بگنده حالا هی مواد بزن و ادویه بزن و ...فوقش گول ظاهرش رو میخوری و میری سمت تا بخوریش

اما همین که اولین لقمه رو خوردی تفش میکنی بیرون

شوهر تو همون گوشت گندیده هست 

همونطور که گفتم امثال شوهر تو بزرگترین ترسشون اینه جلو بقیه خار بشن و مهم نباشن 

الان شوهرت میخواد به هر طریقی شده خودشو اثبات کنه و تورو خراب کنه

اصلن برات مهم نباشه

اصلن

بچسپ به زندگی جدید خودت

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
آره از شانسم آبجیم ارایشگاه داره و هر که برای ناخن میخواد بهم میگه و منم میرم فعلا دارم زیر قیمت میگ ...

شکر خدا

خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

انشالله تا سال دیگه همین موقع تو شغلت خودت تو بهترین جایگاه باشی

ان شا الله ، ممنون که جوابمو دادی ، و مرحمی شد برام  التماس دعا

فدات شم.

هر موقع خواستی من هستم...

فدات شم.هر موقع خواستی من هستم...

سلام عزیزم ، خوبی؟

دلم گرفته بود گفتم یکم نصیحتم کنی.  پری روز بچه هامو دیدم پارک بودیم ، دختر بزرگم اصلا اولش نگام نمیکرد.  چشاش قرمز شده بود ، و بغض داشت ، میگفت خسته ام ، از سمت تو نا امیدم از سمت بابا هم نا امید ، نتونستم کنترل کنم خودمو منم گریه شدم ، کم کم حالش بهتر شد ، حرف میزد ، دختر کوچکم نمیگذاشت برم ۴ ساعت تو پارک  بودم ، گریه میکرد که شب شد برو ، پسرمم بازی میکرد ولی کنترلش از دستم در رفته بود ، هر جایی دلش میخواست میرفت ، از من اجازه نمیگرفت ، انگار یجورایی بهش تلقین شده که من نباید تسلط داشته باشم بهش ، 

آی خدا چقدر حالم بد بود و هست الان تو رو خدا برام دعا کن ، این گره کور باز بشه ، از یه طرف این شرایط سخت دارم از طرفی هم اصصصلا دلمم برا خونه زندگیم تنگ نمیشه که بگم برگردم ، شوهرمم اصلا نمیخواد برگردم فقط یه اظهار نامه عدم تمکین داد در حد تهدید ، حالم بد هست ، انگار دنیا برام تموم شده نزدیک پریودمم هست بدتر ، فقط منتظرم پدر و مادرم برن بیرون یه دل سیر گریه کنم  

سلام عزیزم ، خوبی؟دلم گرفته بود گفتم یکم نصیحتم کنی. پری روز بچه هامو دیدم پارک بودیم ، دختر بزرگم ...

سلام عزیزم خوبی در چه حالی هستی؟ همش تو فکرت بودم. از بچه هات دیگه خبر نداری؟ دلم برا دخترت سوخت از شوهرت دیگه خبری نشد؟ 

سلام عزیزم خوبی در چه حالی هستی؟ همش تو فکرت بودم. از بچه هات دیگه خبر نداری؟ دلم برا دخترت سوخت از ...

سلام ، شنبه اولین جلسه دادگاه هست ، شوهرم خبری نیست پری روز ۳ تومن واریز کرده بهم ، دخترم میگه که گفته بره لباس بخره ، دوباره امروز گفته که دادم قسط وامشو بره آخه از روی حساب بانک تجارتم وام برداشت برای خودش ماهی هم ۳۶۰۰ قسطس بوده ولی به بانک کشاورزیم ریخته بوده نمیفهمم هدفش چی هست ، همینجور سرگردان

خانواده اش هم خیلی بدگوییمو میکنن

سلام ، شنبه اولین جلسه دادگاه هست ، شوهرم خبری نیست پری روز ۳ تومن واریز کرده بهم ، دخترم میگه که گف ...

عزیزم این واریز به خاطر اینه که تو دادگاه بگه نفقه برات میریزه و شما به تمکین محکوم میشید.  دادگاه چی دارید؟ ولی بازم اگر فکر می کنی راه برگشتی هست برگرد کاش شوهر منم یه واکنشی از خودش نشون میداد. اون عین خیالش نیست تو همه چی هم محکوم شده. ان شاالله به حق همین شب عزیز گره از مشکلتون باز بشه به هر نحو که صلاحته

عزیزم این واریز به خاطر اینه که تو دادگاه بگه نفقه برات میریزه و شما به تمکین محکوم میشید. دادگاه چ ...

دادگاه مهریه ،نمیفهمم چی باید برم بگم ، من درخواست نفقه ندادم ، کاش پول رو برگردونده بودم ، من دوماهه اومدم تازه یوم ۳ تومن داده ، فعلا که نخواسته برگردم

دادگاه مهریه ،نمیفهمم چی باید برم بگم ، من درخواست نفقه ندادم ، کاش پول رو برگردونده بودم ، من دوماه ...

عزیزم نفقه وظیفه مرده باید بده و اینکه زن نباید خونه رو ترک کنه این اظهارنامه که فرستاده و نفقه ای که ریخته یعنی به وظایفش عمل کرده و تو دادگاه تمکین براش برگ برنده است. قبلا هم گفتم شوهرتون با این حکم می تونه اجازه ازدواج مجدد رو قانونی بگیره. دیگه وقتی به اینجا برسه نمیان که التماس کنند اگر دادگاه گفت باید برگردی در غیر اینصورت اجازه ازدواج مجدد به مرد میدن. 

عزیزم نفقه وظیفه مرده باید بده و اینکه زن نباید خونه رو ترک کنه این اظهارنامه که فرستاده و نفقه ای ک ...

اظهار نامه بوده ، دادخواست نبوده که ، منم درخواست نفقه ندادم ، درخواست مهریه دادم ، منتظر التماسشم نیستم ، خدا کنه هر ماه همیقد بده، اظهار نامه به دادگاه نمیره که فقط دادخواست عدم تمکین میره 

یکی از چیز هایی که زن می تونه حکم طلاق و بگیره عدم پرداخت نفقه است. شوهر من چون نفقه پرداخت نکرده بو ...

فقط که پرداخت نفقه نیست ، شوهر من اخیرا همون پولمم درست نمیداد ، امنیت و آرامش هم مهمه ، منم میگم من نفقه نخواستم اصلا ، مهریه میخوام