2777
2789
عنوان

قبلنا گذشته طرف برام مهم بود اما الان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست

بار ها و بار ها بهش فکر کردم ...دیدم عه ،من که از هر کی خوشم میاد یه خاطره ای داشته و ...

تا اینکه با آدمی آشنا شدم که نداشت مثل خودم ...یعنی باز من عشق نوجوونی و این مسائل داشتم ،اونم شاید داشته باشه ولی خوب خیلی نا بلد بود و کم سن و یه سری مسائل پیش اومد که خوب بگذریم ،ما نه وقت ازدواجمونه ،نه اون آدمیه وارد رابطه بشه و ...و فعلا دوتامون داریم صبر میکنیم که زمان مناسبش برسه ،ازم وقت خواسته فعلا  ...

نمیدونم اگه روزی اوکی بشم باهاش ،ادامه میدم ولی اگه نشم دیگه منم چیزی بوده تو زندگیم و ...و واقعا برام فرقی نداره دیگه از  ایشون به بعد واقعا ولی قبلش واقعا سختم بود ،خیلی سخت بود برام ...

You're all the things I've got to remember

این حرفتون درست نیس ب خاطر سادگی.  اگه از سادگی هم بوده پس شخصیت تون خیلی ناپخته اس.

بنظرم گذشته ادما تا جایی مهمه ک روی اینده تاثیر نذاره وگرنه ما بدنیا اومدیم تا تو این دنیا اشتباه کنیم تجربه کسب کنیم و پخته بشیم و در نهایت از اشتباهامون درس بگیریم اینکه بگیم انسانی هست هیچ خطایی نکرده درست نیس اون خدشو محدود کرده  هر پرهیزگار گذشته ای دارد و هر گناهکار اینده ای 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بازم گذشته یه آدم تا حدودی مهمه چون تا حدی نشون دهنده شخصیت و سبک زندگی طرفه  شما که خود ...

ممنون عزیزم

میدونم گذشته طرف آیندشو نشون میده ولی هیچ راهی نیس که از گذشتش بفهمی ...بعضیا اینقدر ظاهر مثبت دارن اما بعدا میفهمی چقدر بد بوده

دعا کردم راستش ته دلم شک دارم...شک دارم خدا بخواد جواب دعاهای منو بده

هم اینکه خدا به ما اختیار داده  خودمون انتخاب کنیم...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
معلومه هنوزم نیاز داری پخته تر بشی. گذشته ی طرف اگه تموم شده باشه زیاد مهم نیست. ولی اگه رو شخصیت و ...

خیر شماهم اگه گذشته ای نداشته باشی گذشته طرفت برات مهم میشه

حرف منو فقط کسایی که شبیه من بودن میفهمن

من فقط ببخیال این موضوع شدم چون پیدا نمیشه همچین ادمی

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
مثلا من خدم توی مجردی بکارتمو از دست دادم ولی خب شاید بخاطر این بوده ک گول خوردم نمیدونم آدم بدی ک ق ...

بد نیستی اما مرتکب اشتباه شدی

درسته هیچ چیزی حتمی نیست!  ولی قانون احتمالات هم درسته!  پسری که در گذشته با کلی دختر سر ...

مسئله اینجایت هیچ جوره نمیتونی گذشتشو بفهمی

برادر من یک اشتباهاتی میکرد که بعد چندسال فهمیدیم

چون خوب مخفی کاری میکنن نمیان جار بزنن من فلان قدر رابطه داشتم حتی نمیشه خانواده رو شناخت چه برسه غریبه

بنظرم گذشته ادما تا جایی مهمه ک روی اینده تاثیر نذاره وگرنه ما بدنیا اومدیم تا تو این دنیا اشتباه کن ...

اشتباه داریم تا اشتباه

بعضی اشتباهات جبران ناپذیرن

ممنون عزیزم میدونم گذشته طرف آیندشو نشون میده ولی هیچ راهی نیس که از گذشتش بفهمی ...بعضیا اینقدر ظا ...

عزیزم تحقیقات خیلیییی مهمه ....باید آمارشو از هرکسی که کوچک ترین ارتباطی با طرف داره رو دربیارین

و اینم بگم به هیچ عنوان شک و تردید نسبت به رحمت و بزرگی خدا رو به دلت راه نده

درسته که خدا به انسان اختیار داده عقل و منطق داده اما خودش میگه ادعونی استجب لکم 

گذشته از اون انسان برای برقراری ارتباط بهتر با خدا و جلای روح خودش نیاز به دعا کردن داره❤🌷

از دعا و درخواست به درگاه خدا هیچ وقت دریغ نکن🙏

انشاالله یه عشق پاک وارد زندگی تون بشه😍

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
عزیزم تحقیقات خیلیییی مهمه ....باید آمارشو از هرکسی که کوچک ترین ارتباطی با طرف داره رو دربیارین و ...

مرسی عزیزم ❤🌻 حرفاتون بهم امید داد