2777
2789

برای ازدواج گذشته طرف برام مهم بود.. چون خودمم هیچ کاری نکردم پاک میخواستم

(من فقط تو دوران تنینجری کراش میزدم  عشق پنهانی بود دست خودم نبود اما وارد رابطه حتی مجازی نشدم)

الان برام مهم نیس چون فهمیدم همه پسرا گذشته ای دارن 

دوما فهمیدم به هیچ عنوان نمیشه گذشته طرفو فهمید و نمیشه آیندشو خوند که متعهده میمونه یا نه

فهمیدم اصلا ربطی به قیافه و جایگاه نداره

مثلا یک پسر بیسواد زشت بیکار فقیر بدریخت هم ممکنه هوس باز باشه 

حتی اخلاقش هم معلوم نمیشه همه قبل ازدواج تو دوران نامزدی احساساتی مهربون میشن بعدش خرشون از پل بگذره خودشون نشون میدن

هیچ وقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج اینقدر سخت و پیچیده باشه و توش به مشکل بخورم😔

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

اینکه طرف قبل ازدواج با کسی بوده رو دلیل نلپاکیش نمیزارم.همه آشنایی ها که قرار نیست تحت هر شرایطی به ازدواج ختم بشه.حتما دیدن مناسب هم نیستن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقااااا 😑 سخت ترین کار دنیا ازدواج کردنه

خییلی .....بخوای ازدواج خوب داشته باشی انتخاب درست باشه سخته

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
اینکه طرف قبل ازدواج با کسی بوده رو دلیل نلپاکیش نمیزارم.همه آشنایی ها که قرار نیست تحت هر شرایطی به ...

آشنایی فرق میکنه

مثلا تو آشنایی نباید رابطه ج باشه 

خییلی .....بخوای ازدواج خوب داشته باشی انتخاب درست باشه سخته

فقط شانس بیاری خانواده خوبی داشته باشی و کمکت کنن تو انتخاب 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

عزیزم بازم گذشته یه آدم تا حدودی مهمه چون تا حدی نشون دهنده شخصیت و سبک زندگی طرفه 

شما که خودت انقدر پاک موندی عزیزم از خدا بخواه که یه فرد پاک با یه عشق پاک نصیبت کنه شک نکن جوابت رو میده😍

انشاالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی❤

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

معلومه هنوزم نیاز داری پخته تر بشی.

گذشته ی طرف اگه تموم شده باشه زیاد مهم نیست. ولی اگه رو شخصیت و رون و روانش و رفتارش اثر گذاشته باشه مهم میشه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

مثلا من خدم توی مجردی بکارتمو از دست دادم ولی خب شاید بخاطر این بوده ک گول خوردم نمیدونم آدم بدی ک قرار نیس باشم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

وای منو نترسون😬😬😬😬😬😬😬

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

مثلا من خدم توی مجردی بکارتمو از دست دادم ولی خب شاید بخاطر این بوده ک گول خوردم نمیدونم آدم بدی ک ق ...

این حرفتون درست نیس ب خاطر سادگی. 

اگه از سادگی هم بوده پس شخصیت تون خیلی ناپخته اس. 

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  

درسته هیچ چیزی حتمی نیست! 

ولی قانون احتمالات هم درسته! 

پسری که در گذشته با کلی دختر سرگرم بوده احتمال خیانت کردنش بیشتره! 

پسری که قبل ازدواج سعی کرده هرز نپره ، احتمالش هم بیشتره که بعد ازدواج به همسرش وفادار بمونه!

کسی که قبلا اعتیاد داشته ، احتمالش بیشتره که دوباره بره سمت اعتیاد! 

برای ازدواج که انقدر مهمه من ترجیح می دم به گذشته و سابقه طرف هم نگاه کنم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!