2777
2789
عنوان

روز آخرمدرسه

179 بازدید | 8 پست

چندتا  دانش آموزا دختر بیرون دیدم روز آخر مدرسه هست میشینن گریه میکنین هم بغل میکنن از دوری هم😑 مدرسشون کنار شرکت ما هست

اون قدیما ما مدرسه میرفتیم‌گوشی اینا نبود با هم در ارتباط باشیم باز الان علم پبشرفت کرده همه گوشی دارن .تازه روز آخر  ماها میزاشتیم برای تسویه خورده حسابا با بقیه😂

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من مخالف بقیه دخترام 

تنها کسی هستم که دوست صمیمی نداره و دلش برای کسی تنگ نمیشه چون همه یجوری خودشونو بهم ثابت کردن

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
اونا خیلی مزخرفن  من خودم روز آخر مدرسه که بشه یه توف میندازم در مدرسه و میام بیرون

😂ما پسرا تلافی خیلی چیزا سر یکسری در میاوردیم. تسویه حساب میکردیم

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

منم با اینکه از مدرسه متنفرم ولی روز اخر دلم گرفت 

یهو همه خاطرات یادم افتاد 🥲

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ولی من مخالف بقیه دخترام  تنها کسی هستم که دوست صمیمی نداره و دلش برای کسی تنگ نمیشه چون همه ی ...

یکسریا نمیدونم‌چرا  هرکی سر راه میرسه رفیق میشن.

منم با اینکه از مدرسه متنفرم ولی روز اخر دلم گرفت  یهو همه خاطرات یادم افتاد 🥲

روز خوشحالی بود واسه ما