2777
2789
عنوان

خانومای شاغل چجوری هندل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 80 پست
کلا خیلی فعالم و بخاطر فعالیت زیاد یک اندام عالی دارم

راز موفقیت چیه

من خیلی زود خسته میشم انگار کوه کندم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
راز موفقیت چیه من خیلی زود خسته میشم انگار کوه کندم

عشق به زندگیم، عاشق همسر و دخترم هستم هر کاری براشون انجام بدم لذت میبرم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف داری  ممنونم از دعای زیبات آره قبول دارم استقلالو اما اذیت هم میشن و این ناراحتم میکنه م ...

میفهمم

ولی تجربه خودمو بهت میگم

زمان های خیلی طلایی رو سعی کن هر طور شده کنارش باشی که تو ذهنش بمونه

مثلا من همیشه روز اول مهر، جشن ها و مراسم خیلی خاص رو مرخصی می گیرم تا کنار بچم باشم(البته شما معلمین فکر کم نشه) فکر کن ببین چطوری می تونی

بعد این که تو کیفیت جبران کمیت رو بکن

من با بچه هام سینما، کافه ، شهر کتاب و گردش دو نفری میرم که خاطرات به یادماندنی باشه براشون

از منطقه امنت خارج شو سخته ولی خیلی خوشحال میشی  کولر میزنن دیگه تو کتابخونه

گفتنش آسونه باور کن...

اما حتما تلاش خودمو میکنم

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️