2777
2789
عنوان

خانومای شاغل چجوری هندل میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 80 پست
بعد ب من میگن یه روز رفتی 😁 بفرما ایشون یک ساله 

من از اون دست دخترایی بودم که یه بیرون میرفتم دقیقا مثل شما باید بعدش استراحت میکردم 

باید خیلی انرژی داشته باشی 

برای من که حقیقتا خیلی سخت بود

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
واقعا کتابخونه به خوندن کمک میکنه؟ اگه ساعت ۷ صبح بری تا ۵ عصر بازه؟ تو این بازه زمانی یا میبندن

به نظرم خیلی خوبه 

من این کتابخونه ای ک میرم ۷/۳۰صبح باز تا ۷/۳۰غروب 

ولی من امروز س ۱ تا ۶ رفتم 

جاشم خیلی خوبه پر نور و دلباز فقط پام درد گرفت اذیت شدم اونم فکر کنم بخاطر کفشام بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینقدرام نانازی نیستم یه زمانی کار میکردم البته خیلی کوتاه ولی فکر کردم اگه متاهل بودم خیلی سخت اد ...

آدم خودشو تطبیق میده وقتی شاغل و متاهله.تو برنامش اگر تفریح باشه چه بهتر

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اصلا برنامشون کار ندارم ادم دیگه جون نداره انگار 

دو شیفت سر کارم، بچه کوچیک دارم، خونه همیشه برق میزنه، غذا هم همیشه حاضره، جز اینا رب و پیاز داغ و سبزی فریزر و کیک و اینا همیشه خودم درست میکنم، انواع سبزی خشک آماده دارم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اصلا برنامشون کار ندارم ادم دیگه جون نداره انگار 

کلا خیلی فعالم و بخاطر فعالیت زیاد یک اندام عالی دارم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ای جااانم بگردم دخترتون تصور کردم دلم قنج رفت خدا بهتون ببخشه ولی بچه های ما یه جور دیگه ای مستقل ...

لطف داری 

ممنونم از دعای زیبات

آره قبول دارم استقلالو اما اذیت هم میشن و این ناراحتم میکنه

مثلا دختر من کاراته می‌ره و پدر و مادرم کمک میکنن و میبرن و میارن و همیشه میگه کاش مامان تو هم مثل بقیه مادرا اونجا منتظرم می‌نشستی و می‌آمدی مبارزه منو نگاه میکردی ....و این حرفش جگرمو پاره پاره می‌کنه 

اما به قول شما قوی و مستقل بار میان 

مثلا دخترم پارسال مدال طلای کشوری رو تو رده سن خودش گرفت که از باشگاه اونا تنها کسی بود که این مقام و آورد ولی من هیچوقت نتونستم کنارش باشم