2777
2789

من تا حالا شاید بیست بار کیک درست کردم اما متاسفانه هیچوقت پف نکرده. تمام این کارها رو انجام میدم اما بازم نمیشه.

آرد سفید قنادی ۲ لیوان که ۳ بار الک شده، ۱ لیوان شکر، ۱ لیوان شیر، ۳ عدد تخم مرغ، کمی وانیل، ۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر تازه، ۷ قاشق غذاخوری روغن  "همگی هم دمای محیط، سرد نیستن"

تخم مرغ+شکر+وانیل(۸دقیقه با همزن برقی می زنم)    شیر و روغن رو اضافه کرده(۱ دقیقه می زنم) آرد و پکینگ پودر رو کم کم اضافه کرده با لیسک به آرامی از یک طرف هم می زنم. مواد رو داخل  قابلمه ای که از قبل چرب کردم و ده دقیقه روی شعله ملایم بوده و گرم شده، می ریزم. دمکش رو میذارم و در مدت یکساعت که روی اجاق گاز هست دمکش رو بر نمی دارم. طعمش خوبه، کامل هم می پزه اما پف نمی کنه.

واقعا موندم که ایراد کارم کجاست؟ با ۴ تا تخم مرغ هم امتحان کردم، حتی با نصف لیوان شیر هم امتحان کردم . چند بار هم زرده و سفیده رو جدا کردم. داخل فر گذاشتم.  بعضیا بدون روغن هم درست می کنن، خوب می شه.اما واقعا موندم باید چکار کنم؟؟🤔

چه کیکی میخوای اسفنجی یا عصرانه ؟ موقع فولد کردن پف کیک رو میگیری حتما  دو لیوان آرد خیلی زیا ...

نه دو لیوان زیاد نیس اصلا 

منم دو لیوان میزنم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این دستور درست کن، اصلاً هم سخت نگیر

مواد لازم :

تخم مرغ ..................... سه عدد

آرد ............................. دو ونیم پیمانه

شکر ........................... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ................... دوسوم پیمانه

شیر ........................... دو سوم پیمانه

بیکینگ پودر ................. دو و نیم قاشق چایخوری

نمک ........................... یک پنسه (مقداری که با نوک دو انگشت برمیدارید)

وانیل .......................... یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن و شکر را با همزن بزنید.

تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید. 

با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.

آرد و نمک و بیکینگ پودر را دوبار از الک رد کنید.

حالا یک سوم آرد را به تخم مرغ اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

حالا یک سوم پیمانه شیر را اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

یک سوم دیگر از آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

یک سوم پیمانه دیگر شیر را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.

بقیه آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید و باقیمانده‌ی شیر را مخلوط کنید.

میتوان مواد این کیک رادر قالب 25*25 مربع ریخت یا قالب متوسط گرد یا در قالبهای مافین.

برای پخت در فر 175 درجه برای کیک درسته 45 دقیقه و تا وقتی روی کیک کمی طلایی شود.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
با این دستور درست کن، اصلاً هم سخت نگیر مواد لازم : تخم مرغ ..................... سه عد ...

ممنونم، خیلی لطف کردید. این دفعه با این روش درست می کنم؛ ببینم چی می شه.🙏

ممنونم، خیلی لطف کردید. این دفعه با این روش درست می کنم؛ ببینم چی می شه.🙏

خواهش می‌کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
راستی، می شه روغن و شکرش رو کمتر کنم؟

بله، من خودم شکر ۱ پیمانه می‌ریزم، روغنشو ولی همین قدر، حالا کمترم بشه حتماً اتفاق خاصی نمی‌افته