با این دستور درست کن، اصلاً هم سخت نگیر
مواد لازم :
تخم مرغ ..................... سه عدد
آرد ............................. دو ونیم پیمانه
شکر ........................... یک و نیم پیمانه
روغن مایع ................... دوسوم پیمانه
شیر ........................... دو سوم پیمانه
بیکینگ پودر ................. دو و نیم قاشق چایخوری
نمک ........................... یک پنسه (مقداری که با نوک دو انگشت برمیدارید)
وانیل .......................... یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن و شکر را با همزن بزنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با همزن بزنید.
با تخم مرغ آخر وانیل را هم اضافه کنید.
آرد و نمک و بیکینگ پودر را دوبار از الک رد کنید.
حالا یک سوم آرد را به تخم مرغ اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.
حالا یک سوم پیمانه شیر را اضافه کرده با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.
یک سوم دیگر از آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.
یک سوم پیمانه دیگر شیر را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید.
بقیه آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق بطور دورانی و آهسته مخلوط کنید و باقیماندهی شیر را مخلوط کنید.
میتوان مواد این کیک رادر قالب 25*25 مربع ریخت یا قالب متوسط گرد یا در قالبهای مافین.
برای پخت در فر 175 درجه برای کیک درسته 45 دقیقه و تا وقتی روی کیک کمی طلایی شود.