2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عکس خودت نیس

این کارا هم. میکنی نمیدونی با طرف دشمنی یا چی ولی حسم میگه اینجوری شروع کردی یوقت کسی دید فکر بدی کنه

ولی بگم یهت اتفاقا هیکلش خیلی عالیه واقعا 

خیلی هم ملیحه و. نچرال

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
ععع گویا میخوای دوباره ازدواج کنی ک 😂😂شات بالا گویای همه چیز هست دروغگوی سفیییید😛

دوستان بنظرم فقط گزارش بزنید برای این کاربر

حرفی بزنید بی فایدست بنظرم فقط هدفش جلب توجه بود😂

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍
واقعا نگرانم یه بنده خدایی باشه که داره مسخره میشه  یه بارم گفت جاریم شبیه طناز طباطبایی هست ک ...

ولی من حس میکنم بنده خدا مشکل داره😑😑😑

نمیدونم بازم کاش قطع دسترسی بشه .....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اگه راست میگی یه عکس جدید بفرست جلوت یه برگه بذار نی نی سایت

وگرنه به نی نی یار میگم از آی پی پیدات کنه برات بد میشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

هیچ آدمی ب نظر تمام آدمها خوشگل یا زشت مطلق نیست سلیقه ها فرق داره  ممکنه یک نفر از نظر شما زی ...

باشه 

ولی عکسی ک گذاشتی اصلا خوشگل نیست همه هم تو تاپیک گفتن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اگه عکس یکی دیگرو گذاشتی خدا ازت نگذره  کثافت احمق  انشالله ب زمین گرم بخوری  اگع ...

قرص هاتو. نخوردی اومدی تاپیک من ؟ 

ب اصرار شدید دیگران دوباره گذاشتم برو تاپیک رو از اول بخون 

وگرنه تمایلی ب گذاشتن عکسم نداشتم و ندارم 

قرص هاتو. نخوردی اومدی تاپیک من ؟  ب اصرار شدید دیگران دوباره گذاشتم برو تاپیک رو از اول بخون& ...

قرص رو ک تو میخوری 

و وضعیت روانت از تاپیکات مشخصه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

منم ندارم 🥲 حتی سر این وارد هیچ رابطه ای نمیشم ک نرم دیت

خخخخ بعد من عکسم پروفم بود یه پسری اومده بود پیوی نگمممم 🤣🤣🤣  یه چهری یه هیکلی دانشجوی پزشکی بود میگفت از چهرت خوشم اومده 🤣🫤 میگفتم من اسکول میکنه ( یه زمانیدر شرف طلاق بودم این اتفاقا مال اون موقعس نگید طرف..):/