2777
2789
عنوان

بنظرتون این تپ سواپ واقعیه ؟

515 بازدید | 24 پست

همین بازی تلگرامی ک ربات سکه میده ؟

من چند وقت پیش داشتمش گفتم بابا الکیه حذفش کردم 

کلی هم سکه داشتم

تو اینستا دیدم میگن تیک آبی خورده واقعیه 

دوباره عضو شدم 

تا ۱۳ هم میگن میشه سکه هاتو بفروشی 

میخوای سرگرم شی برو شهربازی...دل آدما بازیچه نیست 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نات کوین رو هم میگفتن الکیه برای من ۱۸ میلیون تومن شد استیک کردم و نمیخوام بفروشم

چ خوب 

الان شما تپ سواپ هم سکه جمع میکنی؟

بله حدود ۱۰۰ میلیون تا جمع کردم قیمتشم تخمین زدن میلیونی بین ۱۵ تا ۱۷ دلار مشخص نیست من پروژه های ...

پس باید واقعی باشه 

راهی هست که بشه بیشتر سکه بیاد 

بجز اینکه لینک واس کسی بفرستیم ؟

پس باید واقعی باشه  راهی هست که بشه بیشتر سکه بیاد  بجز اینکه لینک واس کسی بفرستیم ؟

ایردراپ ها شغل محسوب میشن و یه عده ای کلا کارشون همینه

نمیدونم حقیقتا بشه یا نه

من با رباتش روزی ۴۳۰ هزار تا جمع میکنم و ۳ تا بوست هاشم میزنم همین

از اتو کلیکر هم استفاده نمیکنم ممکنه تشخیص بده حسابت و مسدود کنه

🌸🌸

ایردراپ ها شغل محسوب میشن و یه عده ای کلا کارشون همینه نمیدونم حقیقتا بشه یا نه من با رباتش روزی ۴ ...

سلام

میشه منم راهنمایی کنین ?

اینقدر پول و وقت هدر دادیم به کلاهبرددارهای کاردرمنزل که خدا میدونه   

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام میشه منم راهنمایی کنین ? اینقدر پول و وقت هدر دادیم به کلاهبرددارهای کاردرمنزل که خدا م ...

سلام

برای این کار نیازه تلگرام داشته باشد بعد با لینک دعوت یک ربات براتون باز میشه و شروع به ماین میکنید

با انجام ماموریت ها و جمع کردن سکه خودتون رو به ۲0۰ هزار تا میرسونید بعد ربات برنامه رو میخرید و هر ۱۲ ساعت میرید مقداری که جمع آوری کرده دریافت میکنید

ایردراپ های مختلفی وجود داره که فعلا بعد از نات کوین، ربات تپ سواپ و همستر کمبت خیلی معروف شدن

یکم باید اطلاعاتتون از فضای مجازی و ارز دیجیتال و کیف پول و صرافی قوی باشه تا بتونید به موقع این توکن ها رو انتقال بدین و نقد کنید

فعلا ماین تپ سواپ تا ۱۱ تیر تمدید شده و فرصت خوبیه برای کسایی که تازه آشنا شدن

خواستید تلگرام پیام بدید من لینک تپ سواپ و همستر کمبت رو بفرستم براتون

آیدی تلگرامم:ASMA7969 هست

🌸🌸

سلام برای این کار نیازه تلگرام داشته باشد بعد با لینک دعوت یک ربات براتون باز میشه و شروع به ماین م ...

من هر کاری می کنم نمی تونم عضو کانالش بشم تا بهم سکه بده باید چیکار کنم ؟🥲

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
سلام برای این کار نیازه تلگرام داشته باشد بعد با لینک دعوت یک ربات براتون باز میشه و شروع به ماین م ...

میشه بگید شما این اطلاعات و از کجا میدونید اگه کانالی چیزی هست میشه به من هم معرفی کنید که منم بدونم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
میشه بگید شما این اطلاعات و از کجا میدونید اگه کانالی چیزی هست میشه به من هم معرفی کنید که منم بدونم ...

من ۴ ساله‌ ارز دیجیتال خرید و فروش میکنم

بله تو اینستاگرام و اینترنت کلی منبع برای تحقیق وجود داره 

ولی نباید به هر حرفی اعتماد کرد و رو هر لینکی زد

🌸🌸

کانالاش رو راحت نمیشه عضو شد من خودم لینک گرفتم از اون طریق عضو شدم

عزیزم چجوری پول رو میشه به حساب خودمون انتقال بدیم؟؟

چجوری بریم صرافی تا برامون به ریال تبدیل کنن؟؟

هنوز برام مبهمه

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش