2777
2789
عنوان

بنظرتون این تپ سواپ واقعیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 24 پست
سلام برای این کار نیازه تلگرام داشته باشد بعد با لینک دعوت یک ربات براتون باز میشه و شروع به ماین م ...

سلام 

آیدیتونو نمیتونم تو تلگرام پیدا کنم

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری پول رو میشه به حساب خودمون انتقال بدیم؟؟ چجوری بریم صرافی تا برامون به ریال تبدیل کنن؟؟ ...

ببینید ربات خودش براتون گزینه ولت(کیف پول) رو فعال میکنه

شما کیف پول مد نظر ربات رو از گوگل پلی دانلود میکنی و راه اندازیش میکنی بهت آدرس ولت و ۱۲ تا کلمه رمز عبور میده که اگر رمز عبورت و گم کنی به هیچ وجه قابل بازیابی نیست

بعدش ربات رو به آدرس کیف پولتون متصل میکنید

وقتی استخراج تموم شد خود برنامه براتون گزینه ی انتقال به کیف پول رو فعال میکنه ولی این شامل کارمزد هست که باید از صرافی های معتبر ایرانی مثله نوبیتکس،اوکی اکس چنج،تتر لند اون کوینی که روی شبکه اش لانچ میشه رو بخرید و به کیف پولتون واریز کنید تا با واریز توکن هاتون برنامه کارمزدش رو برداره

حالا از توی کیف پول به یکی از این صرافی ها انتقال میدید و میفروشید

اگر خیلی صفر کیلومتر باشید متوجه نمیشید من چی میگم

🌸🌸

ببینید ربات خودش براتون گزینه ولت(کیف پول) رو فعال میکنه شما کیف پول مد نظر ربات رو از گوگل پلی دان ...

راستش از اون قسمت بازیابی به بعد نفهمیدم زیاد.

میشه آیدی تلگرامتونو بدید؟؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
@ghazal_jaf میشه ایدیمو اد کنید یا خودتون پیام بدین اخه نتونستم پیام بدم

من پیام میدم بهتون علامت تعجب میخوره 

@baharbahar20‍ این آیدی منه ۲۰ رو انگلیسی وارد کنید

تو قسمت سرچ تلگرام

🌸🌸

ببینید ربات خودش براتون گزینه ولت(کیف پول) رو فعال میکنهشما کیف پول مد نظر ربات رو از گوگل پلی دانلو ...

من صفر کیلومتر هم متوجه نمیشم تازه دارم از دیشب تیپ سوآپ رو میزنم