2777
2789

منو شوهرم با دوستش و زنش رفتیم مسافرت

ولی دمار از روزگارم در اومد پر از استرس

زنش خیلی رو مخه

شوخیاش خیلی بد بود شوخی شوخی میزد

یا حتی شوهرمو هم میزد رو شونش

با اینکه من اصلااا اینکارو با شوهرش نمیکنم 

یا مثلا در طول سفر ک اب میخریدیم از بطری سر میکشید!! من شدیدا بدم میاد 

بهم میگ تو شکاکی خیلی بده اینجوری فلان

یا دنبال الکل میگشت تو شهر غریب به شوهرمم میگفت برو سوال کن کی داره بخریم ازش

یا همدیگرو میبوسیدن(لب) کنار ما

یا از اتاق یهو میان با گردن کبود

چن بار هم حرف شد گل کشیدن زنش هم خیلی براش گل عادی بود مثل سیگار بکی دوبار کشیدن

حقیقتش خیلی بدم اومد ازشون

میخام باشون قطع رابطه کنم ولی مشکل رفیق صمیمیه شوهرمو و میدونم ازش دل نمیکنه

تازه رفیقشم گل میکشه مدام

میترسم به‌شوهرم تعارف کنه اونم بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی زنشه این رفتارا ی کم ی جوری بودا نبود؟

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

خب به همسرت بگو به زبون خوش 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

حالا با اون کاراشون زیاد موافق نیستم و حق هم داری ولی با کبودی گردن اون چرا مشکل داشتی؟؟؟؟🤌🥴🤦‍♀️ منم همیشه گردنم کبوده ولی انقدر ک دعواش کردم فقط جاهای غیر قابل دید رو مث هاپو ب یادگار میذاره🥴 

حالا با اون کاراشون زیاد موافق نیستم و حق هم داری ولی با کبودی گردن اون چرا مشکل داشتی؟؟؟؟🤌🥴🤦‍♀️ ...

واقعا زشته جایی کبود بشه که جلو دید بقیه باشه مخصوصا برا یک مرد!