2777
2789

پسرم تازه وارد ۵ ماه شده  بشدت بیقرار شده چند روزیه همش دستش تو دهنشه کم اشتها شده شیشه و پستونکو میجوعه تو دهنش رو لثه اشم انگار یکمی سفیده ولی زبون میاره نمیزاره ببینم دقیق دمای بدنشم بالاس ۳۷ و نیم  امکان داره علائم دندون باشه ب هرکی میگم میگن زوده من خودم ۵ ماه در اوردم ولی مامانم میگه پسر تنبل تر میشه زوده هنوز    الانم تو گوشی دیدم سر شیشه رو یکم اب میریخت میزاشت یخ میشد واسه تسکین درد دندون چون شیر خشکی ام هست از اولش دکترش گفت هرچند روز یبار اب بده همین کارو کردم خوشش امده 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

برای دندونشه عزیزم منم دختر داداشم از پنج ماهگی شروع شده هنوزم که هفت ماهشه همین جور تب و بی قراری رو داره دندونم  ندارن هنوز تنبل خانم ☺️😍

عزیزم دندونیشو بشور بزار تو فریزر یخ بزنه بعد بده دستش خنکه خوشش میاد زن داداش من که این کارو می‌کنه آروم میشه 😍

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

اگر تو ژنیکتون باشه ممکنه زود دندون دربیاره

من خودم نزدیک ۴ ماهگی درآوردم

دختر اولم ۴ ماهگی درآورد

پسرم ۷ ماهگی و دختر کوچولوم ۸ کاهش داره پر میشه و هنوز درنیاورده

اگر خواستی متوجه بشی دندون درآورده نوک یه قاشق استیل ببر تو دهنش اگر چقنه کرد مشخص میشه دندون درآورده یا نه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دندونشه عزیزم منم دختر داداشم از پنج ماهگی شروع شده هنوزم که هفت ماهشه همین جور تب و بی قراری ر ...

یزره تو شیشه اش اب جوش ریختم گذاشنم فریزر یخ شد دادم دستش انقد خوشش میومد

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یزره تو شیشه اش اب جوش ریختم گذاشنم فریزر یخ شد دادم دستش انقد خوشش میومد

اره عزیزم چیزای خنک و یخ لثشون رو آروم می‌کنه که کمتر اذیت بشن و خوششون میاد هم التهاب لثه رو  میگیره هم خارشش کم میشه ☺️😍

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤