2777
2789
عنوان

دوستانی که رانندگی میکنن

973 بازدید | 67 پست

من چند روز پیش توی اتوبان میرفتم خیلی ترافیک بود ماشینا خیلی آهسته حرکت میکردند یکی از این بچه ها که فال میفروشه داشت از روبروم میومد منم داشتم نگاش میکردم از بغل گاردریل داشت میکند بطرف من بعد که رسید به ماشین یکی کوبید به در ماشین و گفت ای پام ای پام من چون حرکت نمیکردم و از قبل چشمم بش بود میدونستم داره الکی میگه چون جایی که کوبید طبق ارتفاع ماشین اصلا پاش نبود

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خواستم بگم مراقب باشید این بچه ها بعضی وقتا مخصوصا توی ترافیک یا پشت چراغ ادمو گول میزنن تا بکشونن بیرون من قبلا شنیده بودم اما اولین بار بود برخورد کردم

بابا اينا كلاهبردارن

جديدن مد شده تا ميبيننت ميگن خاله پول ميدي غذا بخرم

من پريروز ٧ تومن ب يكيشون دادم 

ميگه كمه!!!

من ساندويچ دوس ندارم 

١١ تومن بده جوجه كباب با برنج بخورم!!!!

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
ياد گرفتن اينام😑چند روز پيش هم پدري بچشو انداخته جلو ي يه ماشين بچه مرده به خاطر ديه 

😳😳😳 وا! طفلک بچه 😢

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دلم میسوزه برای این بچه ها.  واقعا هیچی ندارن.  خیلی ناراحت کنندست.  کلی هم ازشون سوءاستفاده میشه و کتک میخورن و....   😢

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بابا اينا كلاهبردارن جديدن مد شده تا ميبيننت ميگن خاله پول ميدي غذا بخرم من پريروز ٧ تومن ب يكي ...

منم چند وقت پیش تو بازار یکیشونو دیدم افتاد دنبالم که پول بده یه چیزی بخورم گشنمه .شوهرم خواست پول بده نذاشتم به بچه گفتم بیسکوییت دارم تو کیفم میخوای؟،گفت نه ساندویچ میخام 😐 گفتم تو اگه گشنه بودی همینو میخوردی والا

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
دلم میسوزه برای این بچه ها.  واقعا هیچی ندارن.  خیلی ناراحت کنندست.  کلی هم ازشون سوء ...

جونشونم ارزشی نداره برای سودجوها من گاهی بچه های خیلی کوچیکو میبینم شاید چهار پنج سال اصلا بیان جلوی ماشین دیده نمیشن

پارميدا جون

وضعشون خوبه !!!

اصلن اينو نگو

دوست من و شوهرش خرج تحصيل يكيشون رو ميدادن و قول گرفتن از پدر و مادرش ك نفرستنش كار تو چهارراه و خيابون 

٦ سالي ميشه الان

باورت نميشه

دوستم گفت پريروز اومدن شركتمون خدافذي!!!!

كجا دارن ميرن!!؟؟

اقامت انگليس گرفتن!!!

اصن فك نكن كتك ميخورن يا وضعشون بده!!!

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
ياد گرفتن اينام😑چند روز پيش هم پدري بچشو انداخته جلو ي يه ماشين بچه مرده به خاطر ديه 

یا خدااااااا.... فقر انسانیت رو هم گرفته از یه عده

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)