2777
2789
عنوان

تزریق چربی یا ژل به گونه تجربه ای دارین ؟ تو آشنا اطرافیان دیدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 39 پست
اسم دکتری که پیششون تزریق کردن میگین عزیزم ؟ چند وقت تزریق کرده و چند درصدش مونده..

شهریاری شیراز.چن ساله زده کمترشده اماچون چاقترشده هنوزگونه هه روداره.قبلاگونه ش لاغروافتاده بود.

والا من دکتر خوبی انتخاب کردم همه مدل هم زدم هیچی هم نشد خانمهای منفی مثل شما همیشه یه چیزی برای گفت ...

ایم دکترتون چیه گلم کدوم شهرین نطرتون راجب تزریق چربی چیه من ۸۰ درصد دوس دارم چربی برنم اما نمیدونم میترسم یکم اویزون شه یا گلوله سه یااا موندگار نشه 

اما به نطرم به ریسکش می ارزه چون مممکنه موندگار بشه . حالا اون پول بدی ژل بالاخره اول اخر از بین میره باز این چربی میزنی شاید چربیه برات بمونه حداقل ۲۰ درصدم بمونه باز خوبه ،بعد ها خواستی زلم بزنی کمتر ژل میزنی ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایم دکترتون چیه گلم کدوم شهرین نطرتون راجب تزریق چربی چیه من ۸۰ درصد دوس دارم چربی برنم اما نمیدونم ...

عزیزم  خب من چربی نزدم واقعا نمیدونم . نمیتونم کمکت کنمم ولی ژل عالیه . ارزونتر ها کمتر ماندگارند همین . خر چقدر پول داری با توجه به اون انتخاب کن ژلتو . من صورتم به ژل ارزون بیشتر جواب داد 

باشه تو خوبی

واقعا ب این نتیجه رسیدم باهات بحث کنم احمق حساب میشم😐

مگه من گفتم ژل زدن بده؟😂 یا کارای زیبایی نکنید؟

میگم خودمم کارای زیبایی انجام دادم قصد ژلم دارم ولی حاظرنمیشم با ژل بی کیفیت به خودم اسیب بزنم

اگرم به توام گفتم ژلای بی کیفیت اسیب میرسونن فکرمیکردم اطلاعی نداری

هرکاری دلت میخواد انجام بده اونقدر ژل بی کیفیت بزن ک زودتر به حرفم برسی روزخوش

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ایم دکترتون چیه گلم کدوم شهرین نطرتون راجب تزریق چربی چیه من ۸۰ درصد دوس دارم چربی برنم اما نمیدونم ...

عزیزمن به حرفش گوش نده

لطفا خواستی ژل بزنی برو پیش دکتری که مدرک داشته باشه وزیادی تو شهرتون معروف باشه

الان ژلایی که قیمتشون پایین تر از سه تومن هست رو دکترای شهرمانمیزنن 

چون میگن بعدا اگ طرف اسیب دید میاد یقه مارومیگیره 

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

عزیزمن به حرفش گوش نده لطفا خواستی ژل بزنی برو پیش دکتری که مدرک داشته باشه وزیادی تو شهرتون معروف ...

من چون زیاد اطرافیانم از اینکارا نکردن اطلاعات ندارم تاپیک زدم ببینم مردم واقعا اونارو میزنن چطور میشه ... 

واقعا ب این نتیجه رسیدم باهات بحث کنم احمق حساب میشم😐 مگه من گفتم ژل زدن بده؟😂 یا کارای زیبایی نک ...

منم ادمی نیستم که بدون تحقیق درست حسابی جایی برم روس همه رو میکشم  بس که پرس جو میکنم 😂😅

مآله من گرونش ۴ ماه بود ماه بعد ارزونترشو زدم چون پولم نمی‌رسید ولی ۶ ماهه ماندگار بود کم کم باید بر ...

یعنی ارزونه ۶ ماه موند 

گرونه ۴ ماه 😕 چرااا؟ 

اینکه میگی ۴ ماه یعنی ۴ ماه مثل روز اول بود 

یعنی ارزونه ۶ ماه موند  گرونه ۴ ماه 😕 چرااا؟  اینکه میگی ۴ ماه یعنی ۴ ماه مثل روز اول ب ...

خب ببین اولش باد داره کم کم جا میوفته . تو ۴ ماه هم خیلی خوب بود قشنگ خط لبخندم پر بود . دلیلشو نمیدونم والاا ولی خب ژل ها خوبن دکتر حاذق و انتخاب کن ایشالا که راضی خواهی بود 

۶ سی سی فقط سیب گونه زدین اصلا معلوم بود تو گونتون ؟ چند ماه مانگاری داشت براتون ؟چندماه عین ماه اول ...

خیلی کم معلوم بود من همه رو نزدم 

ی بار رفتم یک و یک زدم ک بار اول ک میزنی تا ۹۰ درصد میره بعد رفتم دو این ور دو این وز ردم حدود ۸ ماه میخام بازم بزنم خیلی روی زیبای تاثیر میذاره من سیب گونه زدم الان تقریبا بعد ۸ ماه ۷۰ درصد رفته 

خیلی کم معلوم بود من همه رو نزدم  ی بار رفتم یک و یک زدم ک بار اول ک میزنی تا ۹۰ درصد میره بعد ...

چند ماهدقشنگ پر بود من نفهمیدم درست کلا ۳ سی سی به سیب گونه زدین ولی باز خیلی کم معلوم بود شما گونتون تخت یا یکم دارین گونه ؟