2777
2789
عنوان

یکی بیاد استانبولی یادم بده

185 بازدید | 21 پست

سلام بچها من پسرم، امروز کسی خونه نیس میخام شام برا خودمو بابام استانبولی درست کنم ولی هیچی بلد نیستم با مرغ میخام درست کنم کمک کنید

پسر هستم🐈

واای فک کردم میگی زبان استانبولی با کله پریدم تاپیک بگم کار خودمه 😂

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ بزار آبپز بشه با پیاز  رنده شده سرخ کن زردچوبه بزن با رب تفت بده همین 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

برنج چی

برنجم خیس کن بزار نیم ساعت خیس بخوره با دو قاشق نمک بزار بپزع تو آب جوش نرم شد آبکش کن بریز لا به  لای برنج مواد رو

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

اول مرغ رو ابپز کن ریش ریش کن یه پیاز متوسط نگینی خورد کن سرخ ک شد مرغ رو اضافه کن بعد لوبیا سبز بعدم رب گوجه دو الی سه قاشق غذا خوری بزار نیم ساعت بپزه تا لوبیا نرم بشه بعد برنج رو بزار ابکش کن ته قابلمه اول روغن بعد یخورده برنج سفید بریز بعدم موادی ک اماده کردی با بقیه برنجا میکس کن بریز تو قابلمه درشو بزار تا یکساعتو نیم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»