نامردااا مدیر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 عنوان سایز46..... | مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست سلام خانما من برای اولین بار اینترنتی شومیزی سفارش دادم نوشته تا سایز46سایز میشه جنسشم خشکه کش نمیاد. منم از سایز اینا سردرنمیارم بخاطر همینم همیشه حضوری خرید میکنم بنظر شما اگ اطلاعی دارید من با قد160و وزن 77این شومیز سایزم میشه ؟ 1403/03/06 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 اسی اینکارم میتونی کنی یه لباسی ک داری و از اندازش راضی هستی رو سانت بزن ببین دور سینه و کمرش چنده&n ... همه این کارو کردم و اونا جنسشون فرق میکنه اخه
semicall عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6708 ۱۶۲ وزن ۸۸ من ۱۶۰ وزنم شده بود ۷۶ الان با رژیم اوردم رو محدوده ۶۹ اگه با وزنت مشکل داری حتما شروع کن رژیم بگیر و پیاده روی کن هم اندامت بهت اعتماد بنفس میده هم سلامتیت بیشتر میشه شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 باید با متر دور سینه و بازو کمر رو اندازه بزنی و مطابقت بدی با سایز های لباس کمرو نزده بود مثلا من شاید سینه و بازو بشه 46ولی کمر شاید بشه48
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 تنگ که عمرا نیسچون شما سایزت بین ۴۴ و ۴۶هس مطمئن باش با دور سینه۱۲۷ پهلوش عمرا برات تنگ باشه واقعا خدا خیرت بده اولین باره اینترنتی خرید کردم همش درحال فکر کردنم ک نکنه تنگ باشه
semicall عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6708 همه این کارو کردم و اونا جنسشون فرق میکنه اخه ب جنس ک ربطی نداره مگه اینکه لباست خیلی کشی باشه وقتی میپوشی کش بیاد اندازه شه ولی اگر بدون کش اومدن راحت باشه تو تنت میتونی با اون اندازه بگیری شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 ب جنس ک ربطی نداره مگه اینکه لباست خیلی کشی باشه وقتی میپوشی کش بیاد اندازه شه ولی اگر ... اخه مدلشون یه جور دیگس اصلا از اینا ک ساسون دارن
semicall عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6708 اخه مدلشون یه جور دیگس اصلا از اینا ک ساسون دارن پس راهش اینه دور سینه و باسن رو بگیری استرس نگیر اندازه میشه انشالله شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
دلبرککک عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1395 واقعا خدا خیرت بده اولین باره اینترنتی خرید کردم همش درحال فکر کردنم ک نکنه تنگ باشه نه بابا خیالت راحت کوفت خودت نکن😂
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 پس راهش اینه دور سینه و باسن رو بگیری استرس نگیر اندازه میشه انشالله خب اینا اندازه بودن
نامردااا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 366 شوهرم فروشگاه لباس داره،اینطوری که گفتی فری سایزه که معمولا از(۳۶/۴۴)گاهی هم استالیش ازاد باشه تا ۴۶ ... اره دقیقا زده فری سایز از36تا46
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7864 من ۱۶۰ وزنم شده بود ۷۶ الان با رژیم اوردم رو محدوده ۶۹ اگه با وزنت مشکل داری حتما شروع ... من هر بار رژیم میگیرم بعد دو سه کیلو کاهش دیگههه پایین نمیاد وزنم🤕 مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)