2777
2789
عنوان

سایز46.....

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شبیه توام قد ۱۶۰ وزن ۷۵ سایزم همون ۴۶ ایناعه دور سینه هم ۱۰۶ ایناست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حتما دور سینه دور باسن قد لباس و قد آستین رو چک کنین موقع خرید اینترنتی

من وزنم 76 قدم 167 هست

نمیدونم سایزم دقیق چنده همیشه از اندازه دور سینه یه چند سانتی آزادتر میخرم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

شوهرم فروشگاه لباس داره،اینطوری که گفتی فری سایزه که معمولا از(۳۶/۴۴)گاهی هم استالیش ازاد باشه تا ۴۶ اندازس،ولی خب اکثر لباسای فری تا ۴۴ اوکین و فروشنده ها گاهی اوقات برای فروش الکی میزنن برای سایز بزرگترم اوکیه،چون خودم اینکارو میکنم😂

منِ او🌹🍃
من دور سینم ۱۱۹ هست دور باسنم ۱۱۶ دور شکمم ۱۲۰ هیچی سایزم نمیشه🤕😭

قد و وزنت چقده

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

اسی اینکارم میتونی کنی یه لباسی ک داری و از اندازش راضی هستی رو سانت بزن ببین دور سینه و کمرش چنده 

با اونی ک میخوای بخری مقایسه کن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
شما بنظرم سایز ۴۸ هستی ، چرا لباس زیاد هست باید پیج ها و مغازه های سایز بزرگ برید

۵۰ سایزم

سایز بزرگا هم دوس ندارم 😭 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)