2777
2789

که شوهرش کتکش میزد و جدا شد آخرش چی شد؟

تا اونجا خوندم که کلینیک داشت باز میکرد و تخصص قبول شده بود اما نرفت 

البته با عقل جور در نمیامد اما خب میشد ازش درس گرفت که دخترا ساده و زود گول نخورند

منم رفتم صفحه سوم دیدم ععع پاک شده تف

انقدرررررم با حزئیات می‌گفت و کشش داده بوده که نگو من تا ۲۶-۲۷صفحه خوندم آخرش نفهمیدم 

البته عجیب هم بود برام یه دکتر با اون همه مشغله آنقدر بیکاره که این همه متن طولانی تایپ کنه؟؟؟😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا به طور غیر قابل باوری همه چی عجیبه 

اولا همه یا دکترن یا دانشجوی پزشکی 

دوما همه از خانواده همسر و همسرشون سرن (از همه لحاظ) یکی نیست بگه پس چه مشکلی داری با این همه کمالات به همچین خانواده ی درب و داغونی راضی شدید 

سوما هم شدید معتقد و مذهبی (این همه زن و دختری که تو خیابونها تا نافشونم پیداس از خارج وارد کردن )

مچشونو میگیری قبلا میگفتن کاربری دست چند نفره الان میگن مشکل ما نیست  که فلانی  گفته برامون تاپیک بزن  

همه هم‌تو سری خور و مظلوم 

همه هم پنج شش تا بچه برای بچه تو راهیشونم خونه و ماشین و زمین خریدن موقعی هم که یارانه رو نصف روز دیر میدن اینجا میترکه از تاپیک چرا یارانه ام رو نریختن ؟

انقدرررررم با حزئیات می‌گفت و کشش داده بوده که نگو من تا ۲۶-۲۷صفحه خوندم آخرش نفهمیدم  البت ...

آخرش جدا شد بچه شم شوهرش بهش نداد  اینم  درسشو ادامه داد کلینیک زد  بخاطر اینم تعریف کرده بود ک شوهره مخ ی دختر دیگه رو زده بود دختره مانان نداشت خاله ش بزرگش کرده بود حالا  خاله ی دختره زنگ زده بود ب این واسه تحقیق  

شوهره هم کلی  از خانوم دکتره بد گفته بود پیش اونا دیگه 

کاری به راست و دروغ داستانش ندارم فقط چرا یه دکتر اینقد وقت خالی داره ک بیاد سایت 

منم همینو میگم دیگه 

تازه این متن های طولانی و پر از جزئیات که ایشون نوشته بود 

یه روز و نصفی هم تو سایت بود وقت گذاشته بود...