2777
2789
عزیزم نبودم که جواب ندادم....  نمیدونم اینارو قبلا که دانشگاه میرفتم دوستم بهم گفته بود  ...

عزیزم منظور از سفیدی روش بیشتر باشه ، متوجه نشدم ؟ یعنی کدوم قسمت ؟؟ الان با توجه به این حرفتون ، برای این فاال چجوریه ؟ مبگید لطفا.. و باور کنید که دکترا هر کدوم یه چیزی میگن و من کاملا سردرگمم که چکار کنم

میگم الان با توجه به این فاال ، توش چیزی نوشته نشده یا نیفتاده که مثلا با چه روشی یا با چه موردی درمان میشه ؟ اینکه واقعا به عمل نیازه یا نه ؟

اینکه راهی چاره ای به غیر از عمل داره ؟؟

خواهش میکنم هر لطف و کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظور از سفیدی روش بیشتر باشه ، متوجه نشدم ؟ یعنی کدوم قسمت ؟؟ الان با توجه به این حرفتون ، بر ...

تینجاها فکر کنم والا من درست نمیدونم یچیزایی از قبلا که شبا بهمون میگفت تو دورهمیای دانشجویی یادم مونده الان من تو این ۳تا سفیدی میبینم یکیشو علامت نزدم گوشه چپ  پس فکر کنم30%بود بازم نمیدونم درسته گفتم یا نه مشکل شمام نمیتونم چیه یا چجوری درست میشه عزیزم