2777
2789
عنوان

متاهلا شما چند وقت یه بار میرین خونه پدر و مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 71 پست
خواهرتون چند سالشونه بچه هم دارن من هفت ساله ازدواج کردم قبلا هفته سه بار شام نهار اونجا بودیم با شو ...

یکیشون ۲۵ ساله ازدواج کرده بچه هاش بزرگ و دانشجو 

یکیشم ۲۲ ساله ازدواج کرده 

یکیشم ۱۴ ساله

یکیشون ۲۵ ساله ازدواج کرده بچه هاش بزرگ و دانشجو یکیشم ۲۲ ساله ازدواج کرده یکیشم ۱۴ ساله

یعنی از اول انقد میومدن ؟؟؟شام نهار سخته برای پدر مادرت ک

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه درک شما را داشتن

من همه رو رعایت میکنم ولی جالبه بقیه اصلا درکم نمیکنن،من اونجا میرم همیشه خیلی کمکشون میکنم ،بچه هام هم خیلی منظم و مرتب هستن،اصلا خونه شون رو بهم نمیریزن ولی خواهرم و برادر هام وقتی میان اصلا رعایت نمیکنن به بچه هاشون تدکر نمیدن خیلی خسته ام میکنن،اونا که میان خونه ی ما اکثرا یه هفته می مونن

عزیز شما حق دارید واقعا هرروز نظم زندگی بهم میخوره وظیفه مادرتون هستش که این قضیه رو مدیریت کنه

مادرم میگه من نمیتونم در را از روشون باز نکنم 

بچه هامن

منم میگم هفته ای یه بار حقشونه نه هر روز یا بیان بمونن در صورتی که حداکثر فاصله تا خونشون نیم ساعته ...

می‌دونی اونجا خونه امید اوناست ان شاالله خودتم متاهل میشی متوجه میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درک میکنم واقعا سخته هیچوقت نمیتونی تنها باشی آرامش نداری سن ک بالا بره آدم دوست داره تنها باشه منم ۳۷سالمه کلا افسرده هستم‌بخاطر مشکلاتی ک بعد ازدواج رو سرم آوار شد بنظرم خودت مستقل شو‌برو سرکار ازدواج هم خیلی سخت گیر باش تا بعد ازدواج آرامش داشته باشی 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
درک میکنم واقعا سخته هیچوقت نمیتونی تنها باشی آرامش نداری سن ک بالا بره آدم دوست داره تنها باشه منم ...

اره میرم دیگه 

دارم دیوانه میشم اینجا 

اخه شغلم هنوز درست نشده 

دعا کنید جور بشه خیلی نصاحبه رفتم و آزمون دادم

اها شام نهار نمیان پس خوبه خدارو شکر فکر کردم وظیفه پذیرایشونم باید تو انجام بذی حالا هر چن  وقت شام نهار میان؟

مادرم اصلا به من حق نمیده میگه همه همیشه خونه پدر و مادراشونن شما همین طورید؟

من دو ماه یا س ماه ی بار میرم

اونم ی شام میخورم برمیگردم

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤