2777
2789

سال سومیه که میخوام کنکور بدم بازم هیچی نخوندم ، از بس که بیماری روحی دارم.اصن دارم دیوونه میشم.کلمات رو جابه جا میگم.

بدتر از اون امتحان نهایی هارو هم نخوندم.

سال اول امتحان دادم،نمراتم خوب شد ولی میگن ترازش پایین اومده.

پارسال ترمیم کردم

امسال ترمیم دوم

آخرین فرصتمه ولی هیچی یادم نیس.امتحانا هم امسال سخت شدن

امتحانا رو گند بزنم سال دیگه ام قبول نمیشم چون 60 درصد معدله و دیگه فرصت ترمیم ندارم.

کاش به درس و قبولی پزشکی علاقه نداشتم تا رها کنم این کابوس لعنتی رو.

هعی خدایا چه غلطی کنم 

حس میکنم ته خطه برام....

نشد یه روز خوش ببینم...نشد یه روز ...هعیییی دلم پره...هوففففف💔

آیا واقعا علاقه داری؟ یا فکر میکنی علاقه داری؟ چون گاهی اوقات فکر میکنیم یه چیزی هدفمونه اما در نها ...

مطمئنم علاقه دارم.اصن عاشق درس خوندنم و پزشکی

اما متاسفانه افسردگی ،خیال پردازی ، وسواس فکری ، نشخوار فکری و شاید هم اختلال مرزی یا دوقطبی دارم.شرایط دکتر رفتن هم ندارم.

شرایط زندگیم اصن خوب نیست از همه نظر مخصوصا مالی وگرنه تا الان قبول شده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنم علاقه دارم.اصن عاشق درس خوندنم و پزشکی اما متاسفانه افسردگی ،خیال پردازی ، وسواس فکری ، نشخو ...

این چندمین باره که با این عناوین تاپیک میزنی🥲

کاش یا خوب بشی بخونی

یا صفر و صدی عمل نکنی، مثلا نگی یا پزشکی یا هیچی، بگو مثلا روانشاسی خوبه چه میدونم فلان و بیسار و .......

این چندمین باره که با این عناوین تاپیک میزنی🥲 کاش یا خوب بشی بخونی یا صفر و صدی عمل نکنی، مثلا نگ ...

چیکار کنم هیشکی رو ندارم باهاش حرف بزنم اینجا تاپیک میزنم ، هرچند کسی ام نمیاد تاپیکم.

من میخوام خوب بخونم ولی دیر شده

نهایی رو نمیشه تو 2 روز 20 گرفت منی که صفرم

از طرفی من واقعا مشکل روحی دارم ، باید 40 بار تو روز اهدافم رو به خودم گوشزد کنم تا تنبلی نکنم

اصن خیلی حالم بده داغونم...فرقی با یه مرده متحرک ندارم

چیکار کنم هیشکی رو ندارم باهاش حرف بزنم اینجا تاپیک میزنم ، هرچند کسی ام نمیاد تاپیکم. من میخوام خو ...

چآره چیه

یا باید بخونیم یا نخونیم

میتونی واسه سال بعد هدف گذاری کنی اگه مطمئنی که طاقتشو میاری