2777
2789

سلام. لطفانگین چراخوشحالی واینا چون مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده.من ومادرشوهرم خیلی باهم اختلاف داریم اون طبقه پایین من بالا بعدایناچندتاخانواده آن که تویه حیاط هستن یعنی خروجی فقط یه درداره بخاطرزمین وطرزساخت خونه هاشون.بعدصب زن همسایه همه جاروجاروزدبعداومدهرچی ازدهنش دراومدبه مادرشوهرم گفت  آخه تمام اشغالارومادرشوهرم من میندازه حتی وسایل خودودختراشوهم میاره توحیاط میشوره ابشومیفرستن به حیاط این زن بیچاره که شوهرش فوت شده بادخترش تنهازندگی میکنه.نمیدونم چراولی خیلی حال دادمنونمیزاره توحیاط قدم بزنم خخخ نگین خوشحال نشوزشته واینادست خودم نیست 

حقش بوده

چقدر مردم آزاره مادرشوهرت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به گیس وگیس کشی نرسیده بدرد نمیخوره 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
اره خیلی من ازصب تاشب توطبقه بالازندانیم حتی نمیتونیم جرات کنیم برین حیاط

چرا؟مگه چیکار میکنه؟

من باشم از لجم شده همش میرم‌حیاط😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چرا؟مگه چیکار میکنه؟ من باشم از لجم شده همش میرم‌حیاط😑

نه اخلاقش خیلی تندمیادتیکه میندازه یادروپنجرشوباصدای بلندبازوبسته میکنه باشوهرم درگیرمیشن ترجیح میدم نرم یاحیاطومیشوره جلوی درشو

نه فقط خیلی باصدای بلندهموفحش میدادن هفت خاندان همدیگه رو.مادرشوهرم چشمش طبقه مابودکه من نبینم خخ

🤣🤣🤣پس خوبه 

یک روز به مادر شوهرت بگو چرا اینقدر فحش خوردی جواب ندادی یکبار دیگه سرشون به هم بده

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
کلی میگم  اگه این اتفاق میفتاد نجات میدادیش؟

فکرنمیکنم به اون جاهامیکشیدچون اون پیرزن بی ازاره این اونوبه اون درجه رسوند.درکلی اگه همدیگه روخفه میکردن قطعامیرفتم جداشون میکردم به هرحال انسانیت اینوحکم میکنم منم ادمم

نه اخلاقش خیلی تندمیادتیکه میندازه یادروپنجرشوباصدای بلندبازوبسته میکنه باشوهرم درگیرمیشن ترجیح میدم ...

آخه به اون چه که شما رفتی حیاط

این چجور سلیطه ای هستش🤦‍♀️