2777
2789
عنوان

متاهل های عزیز!!

1085 بازدید | 33 پست

لطفا دست از سر تازه عروسا دامادا  وجوونا بردارید!

ک هی بهشون میگید تازه اولشه خوشی و حالا بذارید دوروز بگذره...تازه اولشه حالا عقدکنی پشیمون میشی...حالا عروسی کنی پشیمون میشی...حالا بری خونه خودت پشیمون میشی و....هیچکس مجبور نیست تجارب اشتباه شما وانتخاب غلط شما و راه ناموفق شمارو ادامه بده یاالگو قراربده!!!!

حتی ک اولشهه بزارید بااولش خوش باشه.....

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خیلی از خوشیت جار میزنی که اینو بهت میگن یا ادا اطوار دارید وگرنه طرف یکاره نمیاد این حرفو بزنه، حرف حسابم اینه سعی کنید چه خوشی چه ناخوشیتون رو کسی نفهمه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

خب همون تازه ازدواج کرده ها بعد ب بقیه میگن.و اینه همه روزب تازه بودن چرا تا مزدوج میشن اینگار شاخ غول شکستن.من خودم هیچ وفت نگفتم تازه اولشه

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

نمیشه چشم رو روی واقعیت بست .. 

وقتی اکثریت به حرف رو میزنن، پس انتخاب همه اشتباه نبوده 

شما هم بهتره با واقعیت کنار بیای و اجازه بدید دخترای مجرد با رویای زندگی رمانتیک مشترک جلو نرن و با واقعیت زندگی رو ب رو بشن ...

اتفاقا اینجوری یهو کاخ آرزوهای واهی شون سراب نمیشهپ

بوی نم بارون 😍🌧️☔
حتما خیلی از خوشیت جار میزنی که اینو بهت میگن یا ادا اطوار دارید وگرنه طرف یکاره نمیاد این حرفو بزنه ...

این درباره شخص بنده نیست من کلا درباره زندگیم چیزی نمیگم

اما چ مجازی چ واقعیت تا طرف میگ دلم میخواد ازدواج کنم یاازخوبی زندگیش میگه این مضخرفات گفته میشه!!!

اصلا طرف خوشیشم جاربزنه دلیلی نداره این حرفا!

به منی که ده سال ازدواج کردم و گفتم خوشبختم هم بارها گفتن بذار چند سال دیگه بگذره بعد بگو😂😂😂😂😂

بارهاشاهد بودم توسایت یا واقعیت 😑😑😑😑

به منی که ده سال ازدواج کردم و گفتم خوشبختم هم بارها گفتن بذار چند سال دیگه بگذره بعد بگو😂😂😂😂😂

بزار نوه هاتو ببینی اونوقت🤣🤣🤣🤣🤣

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
این درباره شخص بنده نیست من کلا درباره زندگیم چیزی نمیگم اما چ مجازی چ واقعیت تا طرف میگ دلم میخواد ...

حرف اونا درست نیست اما جار زدنم درست نیست اگر دخالت نمیخوای چراغ خاموش باش اگر میخوای بقیه بفهمن کجا رفتی چی خوردی چکار کردی دیگه خودت پای دخالت رو باز میکنی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیشه چشم رو روی واقعیت بست ..  وقتی اکثریت به حرف رو میزنن، پس انتخاب همه اشتباه نبوده  ...

اها اکثریت هرچی بگن حرفشون مورد تایید و درسته!!!

ماتوزندگی کسی ک میاد اینجا این حرفارو میزنه نیستیم طرف خودش سرتا مشکله اما هرگز از اشتباهات خودش نمیگه