2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت بود اما حالا....

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 51 پست
بعضیا ک خونریزی دارن و دلیلشم معلوم نیست و منع رابطه هستن سونو واژینال هم ممنوعه 

😐سونو واژینال اصلا امکان نداره منع باشه من بیمارستان بستری بودم چند روز پیش خیلی ها خون ریزی داشتن سونو نرفته بودن که ببینن داخل رحمه یا خارج رحمیه، موله اصلا چشونه که خون ریزی دارن زودتر درمان بشن،چند نفرو با لوله رحمی ترکیده آورده بودن شکمشون پر خون شده بود ،سونو وقتی خون ریزی داره خیلی خیلی واجبه

من ۵تا بی بی چکم مثبت بود عزیزم آزمایش بتامم مثبت بود گفتن تا قلب تشکیل نشه نمیتونیم بهت شیاف بدیم ا ...

منم ۵ هفته افتادم به لکه بینی شدید قبلشم ازمایش بتا داده بودم دکترمم سونو کرد گفت هنوز سقط نشده ولی بازم شیاف داد دو هفته بعدشم رفتم سونو بازم قلب تشکیل نشده بود گفت یه هفته دیگه صبر کن و شیاف استفاده کن اگه بازم قلب تشکیل نشد بری واسه سقط

که دیگه ۸ هفته تشکیل شد الانم تو ۲۰ هفته هستم همه سونوها خوب بوده اکو قلبم رفتم خوب بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵تا بی بی چکم مثبت بود عزیزم آزمایش بتامم مثبت بود گفتن تا قلب تشکیل نشه نمیتونیم بهت شیاف بدیم ا ...

منم اولین بار بعد از ازمایشم رفتم پیش یه دکتر که خیلی باسابقه بود و تقریبا پیر بود. جالبه رفتم بدون اینکه خونریزی، لکه بینی، سابقه سقط، درد غیرعادی یا چیز دیگه داشته باشم همون اول بهم شیاف داد و گفت فقط استراحت کن، پله بالا پایین اصلا نرو، فقط برای کارای شخصی واجب از جات بلند شو، نزدیکی اصلا نداشته باش. کلی دارو داد. خیلی ترسیده بودم. اخه من هیچیم نبود واقعا. رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت هیچ کدوم این کارا لازم نیست. فقط بپر بپر نکن و نزدیکی هم بااحتیاط باشه. تا هفته اخر من همین روال رو ادامه دادم و خیلی هم راحت بود بارداریم و اضافه وزن عجیب غریب هم نداشتم. همونقدر سبک و راحت هم سزارین کردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چطور شک کردی که بیبی بذاری اصلا؟ یعنی مثل همیشه بود پریودت؟

نه خب من ۵ روز عقب انداختم بی بیچکم سریع مثبت شد ،روز سوم بود فک کنم تست زدم

وقتی انقدر زود پریود شدم گفتم بی بیچکم بیخود مثبت شده،پریودم ک تموم شد شانسی چن تا بی بیچک گرفتم زدم همشون مثبت میشدن،رفتم دکتر تیتر دادم مثبت بود،دکتر گفت سقط شده

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

😐وای یعنی چی  من گفتم شیاف واسه چیه گفت جلوگیری از سقط  منم گفتم حتما ی چیزی می‌دونه&nb ...

درسته ولی شیاف رو دکتر زمانی میده ک جنین قلب داشته باشه جاش و محکم کنه

وقتی قبل از تشکیل قلب خونریزی و لکه بینی باشه شیاف نمیدن که اگر جنین میخواد سقط بشه خودش بیفته نه اینکه محکمش کنن بعد برای انداختن جنین مرده دوباره بخوان دارو بدن

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩