بچه ها طعمش عالیه خوشمزه تر از چیپسای بیرونه. با هر ترکیبی که دوس داشتین میتونید درست کنید. ترکیبات چیپس من آبلیمو( چون سرکه نداشتم وگرنه فکر کنم با سرکه خوشمزه تر میشه) ، پیاز خلال شده، فلفل، نمک و جعفری خورد شده هستش.
طرز تهیه ی این چیپس خوشمزه ام اینه که اول سیب زمینی هارو به ورقه های خیلی نازک در میارین. اینقد نازک باشه که چاقو از اون ورش معلوم باشه ها. یه چندبار که برش بزنین دستتون میاد. بعد که ورقه اش کردین چندبار بشورینش تا نشاسته اش بره. بعد با هر ترکیبی که دوس داشتین مخلوطش کنید. اهان اینم بگم هرموادی که بهش میزنین مثل سرکه یا آبلیمو یه نصف لیوان هم آب قاطیش کنید تا کامل روی سیب زمینی هارو بپوشونه. بزارین یخچال تا یکساعت بمونه. بعد از یخچال بیارینش بیرون و ورقه های سیب زمینی رو روی یه پارچه بچینید تا توی هوای ازاد خشک بشن. یکساعت کافیه. بعدشم توی روغن سرخ کنید. شعله ی گازتون هم متوسط باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم. روغن فراوون هم اصلا نمیخواد. راستی اولش که سرخش میکنید ممکنه یه ذره نرم باشه ولی اگه بزارین یه ده دقیقه توی هوای آزاد بمونه خودش خشک میشه.
بازم میگم طعمش عالیه حتما امتحانش کنید.
نوش جان😘😘😘