2777
2789
عنوان

چیپس خونگی درست کردم+عکس

13023 بازدید | 40 پست

بچه ها طعمش عالیه خوشمزه تر از چیپسای بیرونه. با هر ترکیبی که دوس داشتین میتونید درست کنید. ترکیبات چیپس من آبلیمو( چون سرکه نداشتم وگرنه فکر کنم با سرکه خوشمزه تر میشه) ، پیاز خلال شده، فلفل، نمک و جعفری خورد شده هستش. 

طرز تهیه ی این چیپس خوشمزه ام اینه که اول سیب زمینی هارو به ورقه های خیلی نازک در میارین.  اینقد نازک باشه که چاقو از اون ورش معلوم باشه ها. یه چندبار که برش بزنین دستتون میاد. بعد که ورقه اش کردین چندبار بشورینش تا نشاسته اش بره. بعد با هر ترکیبی که دوس داشتین مخلوطش کنید. اهان اینم بگم هرموادی که بهش میزنین مثل سرکه یا آبلیمو یه نصف لیوان هم آب قاطیش کنید تا کامل روی سیب زمینی هارو بپوشونه. بزارین یخچال تا یکساعت بمونه. بعد از یخچال بیارینش بیرون و ورقه های سیب زمینی رو روی یه پارچه بچینید تا توی هوای ازاد خشک بشن. یکساعت کافیه. بعدشم توی روغن سرخ کنید. شعله ی گازتون هم متوسط باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم. روغن فراوون هم اصلا نمیخواد. راستی اولش که سرخش میکنید ممکنه یه ذره نرم باشه ولی اگه بزارین یه ده دقیقه توی هوای آزاد بمونه خودش خشک میشه.

بازم میگم طعمش عالیه حتما امتحانش کنید.

نوش جان😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااااای محشررره عاااالیه  

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.