2777
2789
عنوان

یک توصیه برای نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید صغر بشه ون که میگفت چرا ماکان اینا داشت چی میشد تو اون متنه

یادم نیس

اولی گفته بود کشاورز چی داره باید میگفتی اسب مریض

یکیش میگفت اسبه کجا افتاده میشد فی بئر

یکیش میگف کساورز ب چ کسانی رسید ب دوستانش

اون یکی هم یادم نیس

نبود است ماکان بقیه شو یادم نیست یکیش ماضی بعید ترجمه میشه یکیش قد بامضازع اومده بود شاید +مصارع التزامی معنی مکنی یکی اش هم ماصی استمراری بود

ولی من لیاقتم این نبود که انقدر بیخوابی بکشم و چند روز سخت بخونم اخرم این بشه🙂 امیدمو از دست دادم 

واقعا به این طراحا چی میرسه انقدر ریز سوال میدن 

خب لعنتی شاید اونی که دائم خونده بدون استراحت از سر خستگی و استرس زیاد نتونه به بعضی سوالا جواب بده . من انقدر استرس داشتم سر جلسه حس کردم فراموشی گرفتم همه زحماتم داشت به باد میرفتم ولی خب چه فایده نمره ای که حقمه رو نمیگیرم شاید در حد ۱۵ اینا شم 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

نبود است ماکان بقیه شو یادم نیست یکیش ماضی بعید ترجمه میشه یکیش قد بامضازع اومده بود شاید +مصارع التزامی معنی مکنی یکی اش هم ماصی استمراری بود