2777
2789
عنوان

موفقیت در آموزش خواب به بچه؟؟

258 بازدید | 16 پست

سلام

پسرم ۴و نیمشه. شبا ۷تا۸ میخوابه. ولی باید رو پا بذارمش یه کم تکونش بدم. خودش نمیتونه بخوابه. دو روز با وایت نویز و آروم روی پاش زدن خودش خوابید. ولی فقط دو روز!😫

نمیدونم چیکار کنم مستقل بخوابه. از چند وقت دیگه هم میخوام اتاقشو جدا کنم. اگه یاد نگیره خیلی سخت میشه کارم.

روش‌هاییم که میگن تا حدی امتحان کردم. ولی گریه میکنه و نمیتونم تحمل کنم گریه‌هاشو.

کسی تونسته آموزش خواب به بچش بده؟

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچمو می‌بردم تو اتاق روتختش یه چراغ خواب روشن میکرد م با نور کم براش قصه میگفتم.بعد وانمود میکردم خوابیدم.اونم میخوابید بعد ۱۰دقیقه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
من بچمو می‌بردم تو اتاق روتختش یه چراغ خواب روشن میکرد م با نور کم براش قصه میگفتم.بعد وانمود میکردم ...

چند وقتش بود؟

عزیزم دیرشده دبگه جدانمیشه جای خوابش باید از نوزادیش جدامیخوابوندیش🤭🤭 

جای خوابش که جدا! رو تخت خودشه ولی تو اتاق ما.

زیاد کتاب و پبج های اینستا در مورد اموزش میبینی؟ بابا بچه چهارماهشه.فقط چهار‌ماه چیزایی ک نوشتن خو ...

سایتای خارجی معتبر در حوزه کودک هم میگن ۴تا۶ ماه بهترین زمان آموزش خوابه. البته که بچه‌ها خیلی متفاوتن.

من دوستم هر دو تا بچش ازهمون ۳ ماهگی عادتشون داد خودشون بخوابن. الان اینقدر رااااحته.

چند وقتش بود؟

.۴.۳سال...اگه بچه شما نوزاد چند ماهی.شیرشو بده.آروغشو بگیر.بزارش تو نینی لای لای.تکونش بده خوابش می‌بره.ولی چندماه اگه کنارت بخوابه.خواب عمیق تری داره چون عطر تن مادر بهش آرامش میده اگه نمیتونی.یکی از لباس هاتو بزار کنارش

.۴.۳سال...اگه بچه شما نوزاد چند ماهی.شیرشو بده.آروغشو بگیر.بزارش تو نینی لای لای.تکونش بده خوابش می‌ ...

نمیخوام با تکون دادن بخوابه. وگرنه الانم اوکیه اونجوری. 

اینکه خودش یاد بگیره با وایت نویز بخوابه سخته.

سایتای خارجی معتبر در حوزه کودک هم میگن ۴تا۶ ماه بهترین زمان آموزش خوابه. البته که بچه‌ها خیلی ...

اخه بچه سه ماهه رو چطوری عادت مبدن؟

بچه رو میبره میگذاره تو ی اتاق ولش میکنه میاد! بعد مبگه عادت کرد

شما ساعت خوابش رو تنظیم کن. این دست شماست

ولی اینکه ولش کنی واقعا گناه داره. ساعتش تنظیم باشه کنارش بخوابی یا ی گوشه تو اتاق بخوابی ده دقیقه خوابش میبره

الانم خیلییی زوده.حداقل یکسال باید بشه تا جداش کنی

نمیخوام با تکون دادن بخوابه. وگرنه الانم اوکیه اونجوری.  اینکه خودش یاد بگیره با وایت نویز بخو ...

اره خب هرچیزی بخوای به کودک یاد بدی سخته....موزیک های وایت نوز چجوریه؟من واسه دخترم قرآن ترتیل میزاشتم با ولوم کم زود خوابش میبرد

اخه بچه سه ماهه رو چطوری عادت مبدن؟ بچه رو میبره میگذاره تو ی اتاق ولش میکنه میاد! بعد مبگه عادت کر ...

آره

یه روشش همینه.ولی باید هی به بچه سر بزنی باهاش حرف بزنی.

من تحمل گریشو ندارم.

وایت نویز صداهایی شبیه رحم مادره که باعث آروم شدن بچه میشه.

البته الان دو هفتست براش ملودیهای آروم مخصوص کودک میذارم.

متاسفانه تخت برقی داشت و از ابتدا به تکون خوردن عادت کرد. اشتباه کردم. الان هر کاری میکنم بدون تکون دادم نمیخوابه. کنارش میخوابم، نازش میکنم، لالایی میگم.... فایده نداره‌. دو روزم هست اینقدد موقع خوابیدن گریه میکنه تا سینه بگیره. 😫😫😫