2777
2789
عنوان

نامزدم بهم...😑

4012 بازدید | 48 پست

سلام صبحتون بخیر من همیشه چیزای که نمیتونم به بقیه بگم رو میام اینجا بیان میکنم 

مادیشب مهمونی بودیم باخانواده نامزدم بابام اینا رفتن خونه ولی من اونجاموندم چون خیلی مادرش اصرارکرد بمون میرسونیمت خودمون منم خیلی اصرارکردن موندم 

بعدش نامزدم منو رسوندخونه تو راه گفت بزنم کنارحرف بزنیم گفتم نه چرابزنی کنار برو زود منوببرخونه

زد کنار دست کردتولباسم سینمو دراورد و بهم دست میزد و معذرت میخام میخورد من ازدیشب خیلی عذاب وجدان گرفتم که تنهاموندم باهاش لطفا دلداریم بدید😭 

یک ماهه دیگه عقدمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره نامزدته پابده بش ولی مواظب باش 

معاشقه نامزدیه چیزی نی 

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

ادا تنگا رو در نیار

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤