2777
2789
عنوان

لاغری خیلی خیلی سریع

68 بازدید | 5 پست

قدم ۱۶۵ هست و وزنم ۷۷

خیییییلی وزنم رفته بالا بعد عید ، قبلش ۷۳ بودم

چیکار کنم لاغر شم؟ رژیمی چیزی سراغ دارید یا دمنوش و قرص اینا؟ واقعا اراده ندارم همه چیزو نصفه ول‌میکنم‌ولی خسته شدم دیگه

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خسته شدم اصلا پیش شوهرم خجالت میکشم از هیکلم

بخاطر اینه گ اراده ندارییییم. باید ی چیز ی انگیزه ی دلیل محکم باشهه ادامه بدی.

من خالم ۱۲۰ کیلو بود شد ۸۰تاا اراده کرد فقط

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
بخاطر اینه گ اراده ندارییییم. باید ی چیز ی انگیزه ی دلیل محکم باشهه ادامه بدی. من خالم ۱۲۰ کیلو بود ...

اره واقعا منم خسته شدمممم

میخوام امروز تا فردا‌روزه اب بگیرم بعدش فقط سالم خوری و کم خوردن

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
اره واقعا منم خسته شدمممم میخوام امروز تا فردا‌روزه اب بگیرم بعدش فقط سالم خوری و کم خوردن

اول قند رو حذف کن.قند طبیعی بهتره . سبزیجات زیاد بخور غذا های پخته بخور. ماهی بخور

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم