2777
2789

مینویسم تا بمونه!

امروز اولین امتحان و دادم!

دیشب بعد خواندن‌ امتحان ٫ساعت ۲:۴۵ دقیقه سرم و‌گذاشتم ب بالشت تا خوابم ببره غافل از اینکه بدونم فردا چ بلایی سرم میاد!

خیلی خوشحال بودم ک آماده ام و برای اولین بار تونستم امتحانم و خوب بخونم …

خلاصه صبح با شور و شوق پا شدم لباسام اتو بزنم برم تا راهی مدرسه شم 

اما پدرم🙂💔…

پدری ک نه هزینه ثبت نام و داده نه حمایتی کرده !

به خاطر دیر موندن ک البته ده دیقه از وقتم گذشته بود هزار تا حرف شنیدم تحقیر شدم سرکوب شدم کم مونده بود کتک بخورم ک رفتم بیرون تا روم دست بلند نکنه!

رفتم سر جلسه با مانتویی ک نه تونستم دکمه هاش و ببندم نه بند کفشام و درست کنم حتی موهام و تو تاکسی بستم …ولی امان از حال بدم ک دستام میلرزید ،اشک تو چشام جمع شده بود دندونام و محکم روی هم فشار میدادم تا گریم نگیره…

ولی میخوام بگم شاید روزی میان این همه سختی میون این همه فشار تونستم موفق شم!

سر بلند بیام بیرون…

خودم ب خودم افتخار کنم!

خدایا تو کمکم کن🌱

با# _چشای_گریون_نوشتم_تا بماند.         9:43

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله🙂💔 سر جلسه دستام میلرزید ،شماره صندلی یادم رفته بود💔

من یه راهکار بهت میدم روحت رو قوی کن تحملت رو ببر بالا من کتک نه ولی حرف زیاد میشنیدم بعدش دیگ سر شدم انگار نه انگار دیگ تاثیر نداشت بعدها یاد گرفتم بپیچونمشون کارایی ک دوست داشتن رو به ظاهر میکردم ولی زیر زیرکی کار خودمو میکردم بعدار شدم بچه محبوبه خانواده طوری ک الان ازدواج مردم اگر دو سه روز‌یه بار‌نرم پیششون ناراحت میشن خودمم اینطوری عاشقشون شدم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من یه راهکار بهت میدم روحت رو قوی کن تحملت رو ببر بالا من کتک نه ولی حرف زیاد میشنیدم بعدش دیگ سر شد ...

میدونم خیلی تلاش میکنم همچین کاری کنم ولی باز خیلی بد رفتاری میکنن 

کاش هیچوقت تحقیر نشم

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
میدونم خیلی تلاش میکنم همچین کاری کنم ولی باز خیلی بد رفتاری میکنن  کاش هیچوقت تحقیر نشم

اهمیت نده ادمایی با شخصیت ضعیف اینکار رو میکنن ولی تو روحت رو قوی کن 

قران میگ مومنان چون به لغوی میرسند از ان کریمانه عبور میکنند

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم