2777
2789

من تا حالا از ضدآفتاب های دکتر ژیلا، سی گل، بیودرما، اوریاژ، درموبای، پریم، اون، فیس دوکس، سان سیف و پلاسنتور استفاده کردم، بین اینا فیس دوکس از همه بیشتر به پوست من می ساخت مخصوصا رنگیش عالی بود فقط یه مدت هرجا رفتم گفتن دیگه رنگیش نمیاد یعنی افسرده شدمااا الانم بی رنگ تو خونه بیودرما می زنم که خیلی خوبه رنگی هم پریم می زنم که بدک نیست،از همه بدتر هم سان سیف بود اصلا به پوست من نمی خورد، از همه بیخود گرون ترم پلاسنتور بود صد و بیست تومن دادم حاوی جفت گیاهی بود مثلا ولی اصلا ارزشش رو نداشت

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
تا الان چند تا از بچه ها انگار از آون و سان سیف راضی بودن میتونیم در مورد شون تحقیق کنیم😊

احتمالا آون امتحان کنم 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد بیرون نمیرم سالی یبار کرم پودر و ضد آفتاب میخرم 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

الارو تقلبی را از اصلیش نمیشه تشخیص داد

ژیلا رو پوستم چرب بود

آون خیلی چرب نبود ولی جوش زیر پوستی میزدم

سینره برق مینداخت و چربتر میشد

ویودرم عالی. با قیمت کم. اصلا تا حالا باش جوش نزدم

. چون ضدآفتاب باید دوساعت یبار تمدید بشه خیلی از ضدآفتابها شستنشون برام دردسر بود باید کلی آبو صابون میزدم.

ولی این به راحتی با آب شسته میشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
شما رنگیشو استفاده میکردی؟ پس جدی پوستو تیره میکنه🤔

آره رنگی بود 

آره پوست روشن من تیره شد الان خوب شده تازه بعد از ترکش هم جوش نمیزنم 

الان که فک میکنم چقد در حق پوستم بد کردم ضد آفتاب ژیلا کرم پودر مای وای بچه بودمو و نادون

آره رنگی بود  آره پوست روشن من تیره شد الان خوب شده تازه بعد از ترکش هم جوش نمیزنم  الان ...

منم نادون بازی زیاد دراوردم😄

اخه من اینجا ژیلارو تعریفشو شنیده بودم میخواستم دکترژیلا بگیرم ولی الان دو دل شدم😕

🌸💕

خواهر من میگه دوستش بهش گفته چرا چند وقته پوستت تیره شده ؟ میگه کمی فک کردم دیدم تنها تغییری که تو چند وقت اخیر داشتم اینه که ضد آفتابم رو عوض کردم و دکتر ژیلا گرفتم

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
خواهر شماام کرم پودریشو میزنه؟ من فکر میکنم مدل کرم پودریش تیره میکنه

نمیدونم ازش نپرسیدم کدوم مدل رو خریدی

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

سلام هیچ پوستی به بدی پوست من نیس الانم اگزما زده کل صورتم ولی یه زمانی جوش زیر پوستی زدم رفتم دکتر بهم دارو داد و ضد افتابمم عوض کردم خیلی عالی بود مدیسان واسه صورت من که ساخته بود ولی الان فاقد چربیشو پیدا نمیکنم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
سلام هیچ پوستی به بدی پوست من نیس الانم اگزما زده کل صورتم ولی یه زمانی جوش زیر پوستی زدم رفتم دکتر ...

اگزما معمولا روی پوست خشک بوجود میاد درسته ؟ پس چرا دنبال فاقد چربی هستی ؟ منم پوستم خشکه بخصوص دور دهانم همیشه خشکه مخصوصا اگه کرمم یکم خشک و سنگین باشه ... ولی بهر حال الان کرم صد آفتابم ساسکین هست و روی پوست رو کمی براق میکنه که اصلا دوست ندارم

اگزما معمولا روی پوست خشک بوجود میاد درسته ؟ پس چرا دنبال فاقد چربی هستی ؟ منم پوستم خشکه بخصوص دور ...

این تجویز دکترم بود اخه 😢😢😢مال منم قبلا فقط دور دهانم بود اما حالا کل صورتم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....