2777
2789

فک کنم اگه از این تاپیک استقبال بشه در آینده تبدیل میشه به یه تاپیک جامع در مورد انواع ببندهای ضد آفتاب. 

چون من خودم از اینکه افراد میان تاپیک میزنن بعد تا ۳ صفحه حرف اصلی رو نمیکنن به شدت بدم میاد تو همین پست اول تجربیاتم رو میگم : من سینره داشتم توش دونه های زبر داشت و اصلا خوب نبود بعد الارو داشتم که انقدر بحث اصلی تقلبیش پیش میومد که بی خیالش شدم بعد برند معروف کدلی رو گرفتم که بدترین و مزخرف ترین کرمی بود که به عمرم دیدم براش قبلا تاپیک زدم و توضیح دادم چرا بد هست الان ساسکین دارم بد نیست ولی خیلی خوبم نیست روی پوستم کمی برق میزنه و حتما باید بعدش از پنکک استفاده کنم تا برقش رو بپوشونه قیمتش هم ۱۰۴ تومن بود خواهرم دکتر ژیلا گرفته که میگه حس میکنم پوستم رو کمی تیره کرده 

حالا شما بگید

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان شون استفاده میکنم قیمت 13 تومن فکر کنم خیلی خوبه مشکلی باهاش ندارم...قبل از اون چند دوره الارو مصرف میکردم واسه تنوع عوض کردم....سینره و اون هم وقتی استفاده میکردم سنگین بودن 

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

من تا حالا آردن، هیدرودرم، الارو، سینره، ویشی و سان سیف داشتم از سان سیف خیلی راضیم پوستم چربه و رنگ پوستم روشنه اون مدلش که برای پوستهای حساسه و فاقد جاذبهای شیمیایی و کرم پودری (بژ طبیعی) می زنم خیلی خوب رو پوستم می خوابه 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

عزیزم اینجوری که کلی میگین خیلی درست نیست.مثلا من همین  کدلی رو خیلی راضی بودم  و الان vichyولی سان اسکین بسیار بد بود رو پوستم.خیلی به نوع پوست ربط داره.استادرم هم که جز بهترین ها هست  ولی ممکنه به یک نوع پوست نسازه

عزیزم اینجوری که کلی میگین خیلی درست نیست.مثلا من همین  کدلی رو خیلی راضی بودم  و الان vic ...

رزانا من کدلی داشتم بسیار رقیق بود یعنی از تو تیوپ شره میکرد ! دوم اینکه روی پوست فیتیله میشد و اصلا نمیشد پخشش کرد ! بحث تقلبی بودنش منتفی هست چون از نمایندگی گرفتم و بارکدش رو چک کردم 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الارو افتضاح 

دکتر ژیلا خوب 

سان سنس خوب

آردن وحشتناک 

ولی درکل همشون آشغال به درد نخور الان سان سنس تموم بشه نمیدونم چی باید بخرم

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
دکتر ژیلا چطوره؟

باور میکنی از همه اونایی که استفاده کردم کمی بهتر بود ولی همون بحث تیرگی پوست مطرح بود که ول کردم خوب شد

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
الارو افتضاح  دکتر ژیلا خوب  سان سنس خوب آردن وحشتناک  ولی درکل همشون آشغال به در ...

تا الان چند تا از بچه ها انگار از آون و سان سیف و لانسون راضی بودن میتونیم در مورد شون تحقیق کنیم😊