2777
2789

سلام دوستان

من امروز اول هفته 38 هستم،شنبه نوبت سز دارم،امروز اخرین سونو رو رفتم وزن دخترم 3کیلو بود،هفته قبل 2900 بود😥

من مشکل شدید معده و خونریزی دارم،به نظرتون تا شنبه وزنش چقدر میشه؟ممکنه با وزن بالای 3کیلو بدنیا بیاد؟نوزاد زیر 3کیلو خیلی ریزه؟😔

ناراحتم😢

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

عزیزم.من که هنوز تجربه ندارم ولی شنیدم بستنی و آجیل تو وزن گیری خیلی خوبه.هرروز گوشت گوسفند کباب کن بخور بعدش دراز بکش میگن خیلی خوبه

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
عزیزم.من که هنوز تجربه ندارم ولی شنیدم بستنی و آجیل تو وزن گیری خیلی خوبه.هرروز گوشت گوسفند کباب کن ...

هرروز بستنی میخورم،یعنی این 3روز تاثیری داره اینکارارو انجام بدم؟میدونم وزن سونو دقیق نیست الان حتما 2800،900 کیلوئه،میخوام حداقل موقع تولدش زیر 3نباشه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نوزاد بالای 2 کیلو و500 طبیعی هست زیر 2500 نارس میشه ولی درک نوزاد ریز هست باید خیلی با احتیاط بلندش کنی 

من هم نوزاد نارس داشتم وهم رسیده اولی 2 کیلو بود 

دومی 3 کیلو ونیم بود 

البته که خیلی تفاوت داشت پسر دومم خیلی راحت بود.تا اولی 

آخه این چیزا مهم نیس که روحیتو خراب میکنی رو نی نی هم اثر میذاره به منم گفتن به زور اگه بشه ۳ کیلو ۳۲۰۰ بود اما سلامتیش مهم تره همچین به دنیا اومد زود زود بزرگ میشه وزن میگیره

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  

عزیزم پروتئین باعث وزن گیری بچه میشه

گوشت مرغ عدسی قارچ

بعدم بچه بالای ۲۵۰۰کاملا طبیعیه 

نگران نباش به دنیا میاد وزن میگیره 

بچه های منم با وزن کم به دنیا اومدن ابان خیلی خوبن خداروشکر 

به وزن سونو هم زیاد اعتماد نکن 

عزیزم نوزاد بالای 2 کیلو و500 طبیعی هست زیر 2500 نارس میشه ولی درک نوزاد ریز هست باید خیلی با احتیاط ...

میگن هرچی وزنش کمتر باشه امکان زردی گرفتن و بستری شدنش بیشتره،درسته؟؟

نمیخوام بچم بدنیا میاد اذیت بشه😔وگرنه با شیر و شیرخشک کمکی وزنشو بالا میبرم انشاالله

فقط نگران اوایلم که اذیت نشه

سونو امکان اشتباهم داره جنینت الان هر روز وزن میگیره بعدم نوزاد کلا ظریف و کوچولو میشه من که پسرم چهار کیلو بود یه ریزه بود

من دلم خوشه به همسرم و دوتا دسته گلم خدایا مرسی که خوشبختم فقط ازت سلامتی این سه تا عشقارو میخام بوس بوس دوست دارم