2777
2789
عنوان

داشتم میخوندم چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
تعریف میکنی؟

با شاگرد حاج اقا حرف میزده و اون واقعا عین برادرش بوده بهش التماس کرده بیا خواهرمو بگیر اونم با خواهرش ازدواج کرده دیگه شوهره داشته میمرده از حسادت زندگیشون بد تر شده بوده خواسته ادامه تحصیل دوباره بده بچه هم شده یکساله تا همینجا خوندم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شاگرد حاج اقا حرف میزده و اون واقعا عین برادرش بوده بهش التماس کرده بیا خواهرمو بگیر اونم با خواه ...

ببین خیلی با جزئیات تعریف کرد من یادم نیست فقط دیگه رفت یه منطقه محروم که یکساعت با شهرشون فاصله داشت اونجا پزشک بود میخواست بچه شم ببره دیگه شوهره نداده بچه رو..اینم خیلی تو کارش پیشرفت کرده و کلینیک خودشو زده...حقوقشم رقته بالا....دانشگاه اصفحان برای تخصص یا استاد دانشگاه نمیدونم چی بود قبول شده خیلیم موقعیت خوبی بوده ولی نرفته به خاطر اینکه هنوز امید داشته شوهرش ادم شه برگرده...چند روز پیشم یکی زنگ زده راجب شوهره تحقیق کنه چون دختر خواهرش میخواسته با پسره ازدواج کنه

چجوری طلاق گرف 

شوهره کلی کتکش زده بود اینم بچه رو گذاشت و فرار کرد رفت هتل...بعدشم رفت خونه پدرش ولی پدرش گفت باید برگردی خونه خودت...اینم برگشته دیده شوهره قفل در و عوض کرده دیگه رفته خونه پدرش در همین حین میرفته دنبال کارا طلاقش...دیگه پدرش تو خونه زورش میومده خرج اینو بده واسه همین میره یه جای محروم سرکاز که حقوق داشته باشه همونجا هم میمونه...بعدشم مهریه اشو میبخشه نفقه و اینا رو هم نمیگیره که حضانت بچه رو بگیره ولی شوهره قبول نمیکنه...دیگه شوهره میگه چهارشنبه ها سه ساعت در حضور خودش و خونه خودش میتونه بچه شو ببینه..دیگه اینم قبول میکنه و طلاق میگیرن