2777
2789
عنوان

کیا از دیوار طلای دست دوم خریدن؟!

297 بازدید | 15 پست

آیا معتبره؟ چجوری اعتماد میکنید 

و اینکه اکر فاکتور به اسم خودتون نباشه 

طلا فروشیا ازتون میخرن ؟!

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من تو دیوار فروختم

بله میخرن

اول میریم طلافروشی وزن میکنن بعد میغروشبم

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فروشنده قرار بزارید و برید طلا فروشی قیمت بگیرید وزن مشخص باشه و سلامت کالا هم مشخص بشه

بعد ببینید طلا فروش به چه قیمتی ازش خرید میکنه 

شما هم توافقی باید مبلغی به اون اضافه کنید 

من تو دیوار فروختم بله میخرن اول میریم طلافروشی وزن میکنن بعد میغروشبم

اخه فاکتور به اسم شماست 

هر وقت بخواین میتونین شکایت کنین 

اخه فاکتور به اسم شماست  هر وقت بخواین میتونین شکایت کنین

ن عزیزم دیگه من وقتی هم طلا و هم فاکتور رو میدم بهشون نمیتونم شکایت کنم اون وقت مبشه شکایت کرد ک فاکتور پیش خودمون باشع

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

من هم خریدن هم فروختم و تاحالا مشکلی نداشتم ۱۰۰ بالای تابلو ۵۰ بالای تابلو اکثر خرید و فروش میشه.فاک ...

چه خوب 

اینجوری به صرفه هست 

من هم خریدن هم فروختم و تاحالا مشکلی نداشتم ۱۰۰ بالای تابلو ۵۰ بالای تابلو اکثر خرید و فروش میشه.فاک ...

طلا فروشا واقعا زیاد میگیرن رو دست دوم 

طلا فروشا واقعا زیاد میگیرن رو دست دوم 

طلافروشا گرون میفروشن و ارزون میخرن ولی از طریق دیوار هم سود میکنی بخری هم بفروشی ولی باید از ادم مطمعن بخری و ببری طلافروش تایید کنه برات وزن و خودشو ک طلاس_اکثرا میگن تو خرید زنجیر بیشتر دقت کنید بخاطر بافتش ک میشه بدل بینشون گذاشت و قفلش

ساده بودم باختم