2777
2789

امروز با شوهرم رفتیم بیرون بعد کلاه های دخترم کوچیکه براش برا لباسای نوزادیشه برا دو ماهگیش اینا الان تنگ شده دیگه بعدم در کل قرار بود براش کلاه تابستونی بخریم شوهرم مدلایی که یکی دو بار دیدیم پسند نکرد گفت خودم میرم میخرم براش بعد من امروز گفتم چند وقته میگی میخرم نخریدی بیا بریم از همونا بخریم این کلاهاش کوچیکه بعد شوهرم گفت تو به فکر کلاه نباش به فکر تغذیه بچه باش نمیدونم شب بیدار نمیشی وقتی گریه میکنه و ...منم حرصم گرفت  گفتم جون میدی برا بچت یه کلاه بخری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا به دل نگیر مردا گردن گیر شون ضعیفههه

شوهر من خودش صد تا اشتباه کنه هیچی نیست

من یه کار اشتباه کنم زیر سوالم می بره و غر میزنه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بعد وسط خیابون عصبانی شد یهو با ماشین دور زد ماشینم خاموش شد بعد بهم فحش داد یعنی هر فحشییی منم هر فحشی داد به خودش گفتم به پدر مادرم گفت منم به اون بعد دخترم بغلم بود یهو شروع کرد گربه کردن 😭

بعدش بچم بغل کردم منم گریه کردم 

بعد وسط خیابون عصبانی شد یهو با ماشین دور زد ماشینم خاموش شد بعد بهم فحش داد یعنی هر فحشییی منم هر ف ...

سر یه کلاه روحیه بچه رو نابود کردی راحت شدی یا ن😒😒

...What the fu                                                      

از حرصش هر حرفی زد گفت نمیخواستمت و هرکی تو رو به من نشون داد فلان بشه و اینا 

دست درازی هم میکرد منم گفتم برو تکلیفمون روشن کنیم زنگ میزنم بابام بیاد دنبالم 

رفت جلو مغازه گفت ویاده شو بخر منم پیاده نشدم 

بعد عصبانیتش که خوابید با ماشین دور زد رفت برام بستنی خرید منم گفتم نمیخوام نخر برام خرید اورد اونقدر گفت تا خوردم 

بلاخره آشتی کردیم ولی دلم برا دخترم کباب شد که ترسید 

منم دیروز بخاطر ساپورتی که میخواستم بپوشم با پیراهن تا رو زانو و چادر شوهرم اخم کرد غر زد منم گفتم مگه من برده ام که خر وی تو بخوای من بپوشم گفت این ساپورت رو در بیار منم اخم کردم تو ماشین بهش گفتم مگه من ادم نیستم مگه این لباس کجاش ایراد داره خاک تو سرش بشه میخواست ماشین رو چپ کنه بچه هام گریه میکردند و التماس منم کوتاه نمیومدم گفتم تو چرا تیشرت پوشیدی تا گفتم دست انداخت وسط یقش تا پایین جرش داد اومدیم خونه دستم و گرفت گفت میکشمت بچه ها گریه منم گریه الان باهاش قهر کردم میخوام یکماه باهاش حرف نزنم تا ادب بشه

از حرصش هر حرفی زد گفت نمیخواستمت و هرکی تو رو به من نشون داد فلان بشه و اینا  دست درازی هم می ...

😐😐😂😂😂ای خدا ،بابا خودتونو کنترل کنین،منبعد خواستین عصبی شین امروز بچت یادتون بیاد،ب شوهرتم بگو

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...