2777
2789

نمیخوام بگم بنده ملکه زیبایی و جذابیت هستم لباسمم ساده بود مقنعه و ..، 

خانومه یجور از تو ماشین بهم زل زد که همسرش هم برگشت سرشو خم کرد تا نگاه کنه 

ولی حس خیلی بدی بهم دست داد ،

بعد زنه خودش ناراحت شد با اخم نگاه کرد به شوهرش چشم غره رفت

نمیدونم هر چیه حس انزجار و بدی بود 

وا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره خیلی بده 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

من یه بار یه تازه عروس  دیدم  عصبی شدم اعصابم به هم ریخت . خیلی حس بدی بود .‌

نه اینکه اون تازه عروس بد باشه . به هیچ وجه 

یاد گذشته خودم افتادم که هم سن اون بودم و شبیه اون و حتی زیباتر .‌اما امان از سرنوشت ....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای دختر ب منم بعضی از خانمای متاهل اینجوری نگاه میکنن علتش چیه اخه پسر یا مرد نیس بگم از هیزی

بعد اصلا ناراحت شد یجور عصبی شد به شوهرش چشم غره رفت 

خب من یا شوهرش چه تقصیری داریم ، 

الکی حس بد میدن به آدم

خانمای مجرد زل بزنن مشکلی نداره؟

شاید اون لحظه شما رو باکسی اشتباه گرفتن یا شما بد برداشت کردین باور کنین الان دوره ای نیست که خانما چه متاهل چه مجرد انقدر بخوان تابلو احساساتشون رو بروز بدن چه مثبت چه منفی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
خانمای مجرد زل بزنن مشکلی نداره؟ شاید اون لحظه شما رو باکسی اشتباه گرفتن یا شما بد برداشت کردین باو ...

خب من هم برا همین تعجب کردم که چرا انقدر ساده هر احساسی داشت رو بروز داد 

من یه بار یه تازه عروس  دیدم  عصبی شدم اعصابم به هم ریخت . خیلی حس بدی بود .‌ نه اینکه او ...

آره میفهممت ، آدم گاهی اینطوری میشه 

ولی دیگه چه میشه کرد 

بنظرم بهتره سعی کنیم کنترل کنیم 

چون همیشه بالاتر از ما هست و خوش شانس تر 

بعد اصلا ناراحت شد یجور عصبی شد به شوهرش چشم غره رفت  خب من یا شوهرش چه تقصیری داریم ،  ...

نمیدونم اصلا ب چی نگاه میکنن😑

چون شوهرش نگاه کرده بهت ناراحت شده 

شایدم ب کسی شباهت داده نمیدونم ولی اکثرا اینطورین😐

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
خانمای مجرد زل بزنن مشکلی نداره؟ شاید اون لحظه شما رو باکسی اشتباه گرفتن یا شما بد برداشت کردین باو ...

اسی راست میگه واس خودمم بارها پیش اومده زنه ی جوری نگام میکرده سر تا پام معذب شدم ناخودآگاه اخم کردم لبخند زد ب کناریش ی چیزی گفت رفتن  اخه مگه پسره اینجوری زوم میکنن 😐

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈