2777
2789
عنوان

کاش ازدواج نمیکردم

450 بازدید | 28 پست

همسرم مردی به شدت دو رنگ و دو رو هست کارت حقوقی هم همیشه خدا دست خودشه،هشت سال از ازدواجمون میگذره باهاش سوختم و ساختم هیچی نداشت الان صاحب همه چی شده،فقط نگاه زنای تو خیابون می‌کنه و به حجابشون گیر میده حالم ازش بهم میخوره چشم چرون

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
عزیزم احساس میکنم حساس شدی اخه مگه با نگاه کردن چی گیرشون میاد انگار دلت گرفته ولی خوب ما زنام نگاه ...

درسته ولی ایشون کارشون مسخره کرده من خودم حجابم تقریبا خوبه ولی هیچوقت دوست ندارم کسی رو بخاطر بدحجابی یا باحجابیش مسخره کنم

بذار انقد نگاه کنه جونش دراد....بفکر خودت چرا نبودی و زیادی از خودت گذشتی؟؟؟ وقتی ی خانوم واسه خودش ارزش قایل نمیشه توقع داری واسه بقیه با ارزش بشی؟؟؟ راهتو غلط رفتی اصلاحش کن...بیشتر ب فکر خودت باش...خسته بودی با زبون خوب بگو دورت بگردم ی لطف میکنی از بیرون غذا بگیری من امروز خسته شدم ...کم کم وادارش کن واست خرج کنه و تو هم عمدا جلوش ب خودت برس...ماسک بذار...لباس تمیز و خوباتو بپوش....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مثل شوهر من

امروز گفت حق نداری چیزی از پولم بخوری

منم خانه دارم درامد ندارم

از صبح چیزی نخوردم

الان نشسته سرسفره با ملچ و ملوچ و پرصدا غذا میخوره که بشنوم

هی وسطش میگه به به 

از دل شکسته نماز خوندم همش اشکم میومد

نمیتونستم نماز بخونم

دخترم میگه لیا غذا بخور

کوچیکه درکی نداره

گفتم روزه هستم مامانی تو برو بخور

قران باز کردم نوشته بود خدا طلم طالمان رو میبینه و مجازات میکنه

دعا میکنی برام خدا رحمتش رو شامل حالمون کنه

خیلی عدابم میده خیلی تحقیرم میکنه

درسته ولی ایشون کارشون مسخره کرده من خودم حجابم تقریبا خوبه ولی هیچوقت دوست ندارم کسی رو بخاطر بدحجا ...

بیخیال باش دوس داره جلب توجه کنه برات به این فکر کن دنیا ذره ای ارزش نداره حرص بخوری و خودتو اذیت کنی 

از بی حجابی بدش میاد؟یا چشم چرون دوست داره نگاه کنه

از بی حجابی بدش میاد و خانومایی که تو خیابون بدحجابان رو مسخره میکنه،خیلی دلم گرفته آخه منم موقعی که تو ماشین می‌شینم فقط درگیر فکر کردن به خودم هستم هیچوقت درگیر آدمای بیرون نیستم ،کلا بیشتر از این دلم گرفته الان که به همه چی رسیده تا یه چی میشه یجوری صحبت می‌کنه که اگه ایراد از کارام بگیری یا با این شرایط کنار نیای زن دوم میگیرم

مثل شوهر من امروز گفت حق نداری چیزی از پولم بخوری منم خانه دارم درامد ندارم از صبح چیزی نخوردم ا ...

عزیز دلم اون بگه نخور تو چرا بحرفش کنی اون وظیفشه خرجتو بده چرا بخاطر ی حرف مفت بخودت ظلم میکنی که اون خوشحال بشه 

عزیز دلم اون بگه نخور تو چرا بحرفش کنی اون وظیفشه خرجتو بده چرا بخاطر ی حرف مفت بخودت ظلم میکنی که ا ...

چه کار کنم بخورم از جلوم برمیداره

توهین میکنه میزنه و تحقیر میکنه

نخورم دردش کمتره تا با حقارت بخورم

میگه وظیفه م نیست خرجت رو بدم

مگه بدهکار تو یا باباتم

خیلی حرف های دیگه

واقعا حس میکنم ته دنیام

بذار انقد نگاه کنه جونش دراد....بفکر خودت چرا نبودی و زیادی از خودت گذشتی؟؟؟ وقتی ی خانوم واسه خودش ...

فکر میکردم اگه خونه زندگیم تکمیل بشه به آرامش میرسم اونموقع برا خودم همه چی میخرم اما اشتباه میکردم الان براش عادت شده انگار پول نخواستن تا میگم فلان چیزو بگیر داد میزنه پول ندارم حالا پولم داره،خیلی قیافه خوبی داره همش از خودش تعریف می‌کنه دیگه دارم به سختی تحملش میکنم یجوری پیش بقیه صحبت می‌کنه کلا من نمیتونم پیشش از خودم دفاع کنم چون قدرت بیانش خیلی خوبه و بخوام پیش کسی از خودم دفاع کنم همه حق رو به ایشون میدن اگه بابام بود اینم اینطوری نبود الان

بیخیال باش دوس داره جلب توجه کنه برات به این فکر کن دنیا ذره ای ارزش نداره حرص بخوری و خودتو اذیت کن ...

ولی خیلی اذیتم ،بیشتر از این اذیتم که از لحاظ کاری خیلی داره پیشرفت می‌کنه و قدر منو نمیدونه که با کمک من به این زندگی رسیده