2777
2789
عنوان

کاش ازدواج نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 28 پست
فکر میکردم اگه خونه زندگیم تکمیل بشه به آرامش میرسم اونموقع برا خودم همه چی میخرم اما اشتباه میکردم ...

اکثر ما خانوما عادت داریم بجای زن بودن مادر بودنو اجرا میکنیم....کتاب بخون خیلی روی حرف زدن و قدرت بیانت تاثیر داره...دایره لغاتتم بیشتر میکنه....اعتماد بنفسش زیاده و خودشو باور داره و بقیه هم باورش میکنن...شما باس از خودت شروع کنی و اعتماد ب نفستو ببر بالا با هر هنری ک داری...اگه بیکاری و شرایطشو داری برو دنبال ی حرفه ای....بقول خودت ٨ سال عادت کرده پس یواش یواش ترک عادتش بده با زبون نرم...اولویتت تو زندگیت خودت باشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر ما خانوما عادت داریم بجای زن بودن مادر بودنو اجرا میکنیم....کتاب بخون خیلی روی حرف زدن و قدرت ب ...

من دیگه حالم ازش بهم میخوره از بس مقایسه شدم 

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
من دیگه حالم ازش بهم میخوره از بس مقایسه شدم 

چ اخلافای بدی داره ی بار بهش بگو خیلی بداخلاقی دلم نمیخاد بعنوان ی مرد خوردت کنم و با مردای خوش احلاق و دست و دلباز مقایسه ت کنم....خیلی حسنا داری ک فقط واسه جذب اولیه خوبه ولی عیبایی ک داری ادمو ازت فراری میده....متاسفانه ب درجه ای از اغتماد ب سقف رسیده ک الان خودشو خیلی بیشتر از شما میبینه....حیفه ک بخواب هر چی ساختی رو خراب کنی و راحت از دست بدی....حتما با مشاور صحبت کن و راه درستی انتخاب کن ک زندگیتو نجات بدی...مشاور تلفنی هست گوگل کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مثل شوهر من امروز گفت حق نداری چیزی از پولم بخوری منم خانه دارم درامد ندارم از صبح چیزی نخوردم ا ...

یعنی شوهرت نمیذاره از پولی ک اون میاره غذا بخوری؟ 

پس چکار میکنی؟ تو غذا درست میکنی و خودت نمیخوری؟ مطمعنی شوهرت عقلش سالمه؟ مگه میشه ینفر با زنش همدمش چنین کاری کنه هنگ کردم...شوهرت چکارست؟ حقوقش بالاست یا کم؟ 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

چه کار کنم بخورم از جلوم برمیداره توهین میکنه میزنه و تحقیر میکنه نخورم دردش کمتره تا با حقارت بخو ...

آره بگو بدهکاری ب خودم و بابام اومدم زن همچنین آدم ببخشید میگم ولی همچنین آدم احمقی شدم معلومه بدهکاری

اسم خودتم میذاری مرد؟؟؟ تو اینقدر بی عرضه ای ک نمیذاری زنت خرج کنه؟؟ چرا اینقدر ضعیف عزیزم؟؟ بزن حساب کار دستش بیاد ب بزرگا بگو ابروش ببر 

چند سالته؟؟ 

من ک 18 سالمه همیشه اینقدر طلبکار شوهرمم ک همیشه خودش میگه انگار طلبکاری گرفتمت 

کاری کن قدرت بدوننننن عزیزم برات دعا میکنم اول خدا قدرتی بهت بده جلو ظلم واستی

یعنی شوهرت نمیذاره از پولی ک اون میاره غذا بخوری؟  پس چکار میکنی؟ تو غذا درست میکنی و خودت نمی ...

میگه برای بچه پیش همیم وگرنه تو دلم طلاقت دادم

دیگه کاری باهات ندارم

عذا بسازم میخوره

مثلا امشب حالم بدبود روحیه م داغون بود دیر پا شدم برای شام

فکر کرد از عمدی کردم ولی واقعا حواسم به ساعت نبود اینقدر تو فکر بودم و غم داشتم

یهو  گفت چلاق که نیستم منتظر تو باشم خودش تخم مرغ انداخت خورد

آره بگو بدهکاری ب خودم و بابام اومدم زن همچنین آدم ببخشید میگم ولی همچنین آدم احمقی شدم معلومه بدهکا ...

ممنون عزیزم

مجبورم

دنبال بهانه هیت طلاقم بده

چون طاهرش تو مردم خوبه و کارمنده

دادگاه بچمونو به اون میده

نه به یک زن خانه دار

مجبورم تنهاراهیه که پیش دخترمم

نمیتونم بزارم بره

اخلاقش بده بچمونو اذیت میکنه

جسمی نه

ولی روحی خیلی آسیب میزنه

الانم مدام سرکوفت و تحقیر میکنه

من بچمو میارم اتاق اروم میکنم محبت میکنم

حرف میزنم تا اروم بشه

برم دخترم یتیم میشه

ممنون عزیزم مجبورم دنبال بهانه هیت طلاقم بده چون طاهرش تو مردم خوبه و کارمنده دادگاه بچمونو به ا ...

حقیقتا حالم بهم خورد از شوهرت 

هیچکی اینجوری ندیدم کارمند چیه؟ 

آدم با سوادیه یا نه؟ 

طفلی بچت دلم سوخت واقعا 

چی بگم والا خدا ب دادت برسه این دیگه نوبر بود 

حقیقتا حالم بهم خورد از شوهرت  هیچکی اینجوری ندیدم کارمند چیه؟  آدم با سوادیه یا نه؟&nbs ...

التماس دعا دارم خواهر

تو رو خدا فراموشم نکن

لطف میکنی موقع دعا کردنات اسم منم بیاری

خدا عمرت بده

چ اخلافای بدی داره ی بار بهش بگو خیلی بداخلاقی دلم نمیخاد بعنوان ی مرد خوردت کنم و با مردای خوش احلا ...

مشاوره که حوصله ندارم چون آقا عقل کل هستن و همیشه حق به جانب فکر می‌کنه از همه فهمیده تره

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
مثل شوهر منامروز گفت حق نداری چیزی از پولم بخوریمنم خانه دارم درامد ندارماز صبح چیزی نخوردمالان نشست ...

،🥺🥺🥺 اون لقمه ها آتش بشه تمام وجودش رو بسوزنه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍