2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت منطقی باش

165 بازدید | 10 پست

ما نزدیک دو ساله باهمیم اما رابطه خاصی نبوده در حد و حدود خودش بوده 

بعد از همون اول می‌گفت ازدواجی نیست من اشتباه کردم فکر میکردم عوض میشه نظرش

این اواخر هم داشت تکرار میکرد که منطقی باش و به آیندت فکر کن

منم دیگه بیخیالش شدم و این سری آخر که حرف زدیم با روی خوش و خنده بهش گفتم من دیگه تصمیم گرفتم منطقی باشم و به حرفت گوش کنم

گفت داری تهدید می‌کنی خندیدم گفتم نه خودت گفتی همین کارو کنم 

یکم جا خورد ولی خب گفت خوبه که میخوای اینکارو بکنی

به نظرتون خوب گفتم بهش ؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف فک نمیکرده سر عقل بیای داشته کلاس میذاشته بهتره ازش بکنی به درد نمیخوره شبیه ادماییه که فقط لب و دهنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره بعدم بهش بگو من یکم هدف زندگیم نسبت به دو سال پیش تغییر کرده. ترجیح میدم تو رابطه هدفمند باشم. خوش گذرونیمو اندازه خودم کردم. بنظرم بهتر کات کنیم تا من راحت تر بتونم با کس دیگه ارتباط بگیرم. اگه جدی باشه خودش میگه بیا جدی کنیم رابطه رو یا وقت بده بهم.‌اگه نه هم که وقتتو هدر نمیدی میری دنبال ادم درست درمون

طرف فک نمیکرده سر عقل بیای داشته کلاس میذاشته بهتره ازش بکنی به درد نمیخوره شبیه ادماییه که فقط لب و ...

دقیقا همش اون میگفت من نمیتونم میگفتم درست میشه 

این سری گفتم باشه 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔