2777
2789

سلام  دوستان.من الان عضو نینی سایت شدم.البته قبلا مطالبشو می خوندم.ولی الان چون سوال دارم وراهنمایی می خوام وارد شدم وبلد هم نیستم سوالمو کجا بگم.پس ببخشید اینجا می پرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دوسال ونیم داره.موقع اون خیلی حول بودم.بعد اولین اقدام چندبار ازمایش دادم واز  اخر روز۷ یا ۸بعد نزدیکی مثبت شد.

الانم برا دومی اقدام کردیم.تقریبا مطمئنم باردارشدم.یه حسی میگه خب.ولی اینقدر حولم چند بار تست دادم ومنفی بوده.البته اخرین تست امروز یعنی ۷ روز بعد نزدیکی بود که منفی بود.

یکم نگران شدم دیگه چون الان خیلی پیشرفت کرده تست ها ومیگن از۵روز بعدش نشون میده.پس چرا مال منو نشون نداد؟

عزیزم سزارین کنی خطر نداره ولی بدنت واسه طبیعی خوب نیست

بچه اولمم سزارین بود فقط شوهرم میترسه میگه کلسیم بدنت حین بارداری کمتر میشه که واسه خودت ضرر داره خودمم میترسم به بچه هم منتقل شه

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
پسرم دوسال ونیم داره.موقع اون خیلی حول بودم.بعد اولین اقدام چندبار ازمایش دادم واز  اخر روز۷ یا ...

شاید خارج از رحمه چون مال من چهار روز مونده به وقت پریودم نشون داد یاحامله نیستی یا خارج از رحمه

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

مسئله که نگرانم کرده اینه که دو نیم روز گذشته بود آز دادم مشکوک بود.بتا۲۳.گفت دوباره بدی احتمالا مثبت شه.دیگه خیلی امیدوار شدم.ولی بعدش چند بار تست دادم بتا۱ بود.آخه یعنی چی؟

اگه می خواست مثبت بشه روزهفتم دیگه مثبت میشد