2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه پارچه قرمزی ک ب کمر عروس میبندن چ معنی میده?!

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 22 پست

کسایی که نون میبندن‌ فک کنم بخاطر اینکه عروس روزیشو از خونه پدرش با خودش ببره یا پرروزی باشن یا چنین چیزی

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کلا تو عروسی میبندن ربطی به دوباره ازدواج کردن نداره

من برای دوستم رو گفتم کلا اینجورین چون دوست خودم بار دوم که ازدواج کرد اون ربان رو نبستن

ما خودمون بچای ربان یه روسری محلی به کمر عروس می‌بندیم که داخلش نون و قرآن و نبات هست برای برکت عروس

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
من برای دوستم رو گفتم کلا اینجورین چون دوست خودم بار دوم که ازدواج کرد اون ربان رو نبستن ما خودمون ...

اره دیگه رسوم فرق دارن

ما برا عروس میبندیم فرقی نداره باکره باشه یانه  تازه دوبار مییبندن باز میکنن بار سوم دیگه میبندن