2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق کورتون به بینی 😊✅

| مشاهده متن کامل بحث + 37785 بازدید | 40 پست
عزیزم کجای بینیت مشکل داشت؟کلا ورم داشت؟من روی پل بینیم انگار یکم غضروف اومده بالا دکترم کورتون زد گ ...

من نوک بینیم از شدت ورم بالا اومده بود همونو تزریق کرد و بالای بینیم یعنی استخوان بینیم هم هنوز ورم داره اونم احتمالا برم امپول بزنم 

عزیزم منم حدود دوماه هست عمل کرذم نوک بینیم خیلی ورم داره اصلا" نمی دونم واقعا" ورم هست یا همین اندازه می مونه دیگه دکترم دیروز گفت ماه بعد بیا نیاز باشه کورتون می زنم تاپیک شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم چون به خاطر بزرگی بینی واقعا" غصه می خورم البته استخوان و قوسش اینا خوبه فقط نوکش بزرگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم حدود دوماه هست عمل کرذم نوک بینیم خیلی ورم داره اصلا" نمی دونم واقعا" ورم هست یا همین اندا ...

سلام عزیزم احتمالا ورم اونم تو دوماه خیلی زیاده

اگه دکترتون هم گفته و به کارش اطمینان دارین ک حتما تزریق کنین نتیجه عالی میشه

عزیزم کجای بینیت مشکل داشت؟کلا ورم داشت؟من روی پل بینیم انگار یکم غضروف اومده بالا دکترم کورتون زد گ ...

سلام ، عزیزم نتیجه کورتونی که زدین چطوری بود ؟؟ راضی بودین ؟

از یک نقطه نه اتفاقا فرم بینی رو خیلی بهتر کرد

سلام عزیزم خوبی میشه راهنمایی کنی دو ماه و خورده ایه عمل کردم . دلم می خواد بگم بزنه چون خودش یبار گفت هفته دیگه یاد اوری کن و تا الان نزده منم ورمه از کنارم انگار بینیم کشیدست .نیمه فانتزی عمل کردم ولی میبینی انگار داره طبیعی میشه ورم داره . میگن کوچیک و خوش فرم میشه بعد کورتون راس میگن؟ بر که نمیگرده بعدش یا بد تر شه؟

سلام عزیزم خوبی میشه راهنمایی کنی دو ماه و خورده ایه عمل کردم . دلم می خواد بگم بزنه چون خودش یبار گ ...

دوماه یکم زوده بنظرم ولی ۵ ۶ ماه اوکیه 

میخوای یکم صبر کن بزن اتفاق خاصی نمیفته یکم ورمو کمتر میکنه 

نه برنمیگرده اخع چیزی نیست ک برگرده یه امپول ضد التهاب ک ورمو کمتر کنه 

ولی خب نحوه تزریق و نوع امپول و دکتر خیلی مهمه دیگ

دوماه یکم زوده بنظرم ولی ۵ ۶ ماه اوکیه میخوای یکم صبر کن بزن اتفاق خاصی نمیفته یکم ورمو کمتر میکنه ن ...

اره بمن كه دكتر ديد گفت ورمت بهترشده و نميزنه گفت بعد يك سال .  ميدوني يموقع از چسب باز مي كنم خوبه يموقه هم ورم داره

سلام عزیزم کورتون رو از داروخانه تهیه کردید؟ دکترم گفت تهیه کنم به بینم کورتون بزنه، مارک های مختلفی داره؟ بر شما چجوری بود راضی بودید.

از خدا پرسید اگه سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا آرزو کنیم؟لبخند زد و گفت شاید تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چی آرزو کنه🌺
سلام عزیزم کورتون رو از داروخانه تهیه کردید؟ دکترم گفت تهیه کنم به بینم کورتون بزنه، مارک های مختلفی ...

سلام عزیزم امپول من رو دکترم خودش تو مطب اماده کرد و تزریق کرد دیگه نفهمیدم مارکش چیه و اینا فقط هزینشو پرداخت کردم شما هم از دکترت بپرس ک برای شما چی مناسبه