الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری اینه همه جمع کردین ماشالله دار موفقیتتون چی بوده😅
😅 من کلا از بچگیم دختر پول جمع کنی بودم مامانم اینجوری بود ازش یاد گرفتم از سال ۹۹ که شوهرم اون موقع اوضاع مالی خوبی داشت پول زباد میداد بهم منم همه رو طلا دست دوم میخرید نصف و قایم میکردم نصف رو میکردم دیگه کم کم تا ۱۴۰۲ تونستم به ۲۰۰ گرم برسونم که ماه پیش فروختم
منم سوالم همیشه این بوده ،منی ک شوهرم هزار تومن خرج میکنه و ب من اطلاع میده هم باید پس انداز مخفی دا ...
به نظر من پس انداز مخفی کار درستی نیست. مامان من خودش شاغل بود ولی با این حال هرگز پس انداز مخفی نداشت و همیشه میگفت زندگی مشترکه و همه ی دار و ندار هردوتامون برای همین زندگی خرج میشه. حالا من که شاغل نیستم و درآمدی ندارم که هرگز به خودم اجازه نمیدم از درآمد همسرم پس انداز مخفی برای خودم جمع کنم
نظر خودت رو بگو عزیزم. از چه جهت نیاز هست پس انداز مخفی داشته باشید؟ آیا میترسید روزی برسه که به شما هیچ پولی بابت ادامه زندگی نده؟ و یا میخواید بعدا همون پس انداز رو بدید به خودش واسه روز مبادا؟