2777
2789
عنوان

کیا پس انداز طلا یواشکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 36 پست
منم سوالم همیشه این بوده ،منی ک شوهرم هزار تومن خرج میکنه و ب من اطلاع میده هم باید پس انداز مخفی دا ...

اره حتی شما باید پس انداز مخفی داشته باشید که همسرتون روی اون حساب باز نکنه 

برای خیلی وقتا به کار میاد 

مثلا وقتی میخواین خونه یا ماشین بخرین

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
من ۷۰۰ میلیون طلا بواشکی داشتم تا ماه پیش کار شوهرم و خواستیم را بندازیم فروختم دادم واسه کارش البته ...

ماشاالله خوب پس انداز داشتید.امکان داره بگید چه کاری راه انداختین؟

❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷۰۰ میلیون طلا بواشکی داشتم تا ماه پیش کار شوهرم و خواستیم را بندازیم فروختم دادم واسه کارش البته ...

چجوری اینه همه جمع کردین 

ماشالله 

دار موفقیتتون چی بوده😅

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
چجوری اینه همه جمع کردین  ماشالله  دار موفقیتتون چی بوده😅

😅 من کلا از بچگیم دختر پول جمع کنی بودم مامانم اینجوری بود ازش یاد گرفتم از سال ۹۹ که شوهرم اون موقع اوضاع مالی خوبی داشت پول زباد میداد بهم منم همه رو طلا دست دوم میخرید نصف و قایم میکردم نصف رو میکردم دیگه کم کم تا ۱۴۰۲ تونستم به ۲۰۰ گرم برسونم که ماه پیش فروختم 

بحث اینه که زن یهویی پس انداز رو جایی که نیازه رو‌میکنه 

ولی اگر‌شوهر بفهمه دیگه اصلا به فکز آینده نیست 

و سر کیسه رو شل میکنه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
وقتی هرچی دارن بنام اقایونه خوب زن این وسط حق داره پنهونی پس انداز کنع

آره شاید. البته من اینجوری فکر نمیکنم و همسرم هم قدر طرز تفکر من رو میدونه. شاید برای افرادی که قدر نمیدونن باید جور دیگه ای بود حق با شماست

منم سوالم همیشه این بوده ،منی ک شوهرم هزار تومن خرج میکنه و ب من اطلاع میده هم باید پس انداز مخفی دا ...

به نظر من پس انداز مخفی کار درستی نیست. مامان من خودش شاغل بود ولی با این حال هرگز پس انداز مخفی نداشت و همیشه میگفت زندگی مشترکه و همه ی دار و ندار هردوتامون برای همین زندگی خرج میشه. حالا من که شاغل نیستم و درآمدی ندارم که هرگز به خودم اجازه نمیدم از درآمد همسرم پس انداز مخفی برای خودم جمع کنم

من چند هفته پیش برا اولین بار یه سکه پارسیان خریدم هر وقت میام گوگل نوشته طلا سقوط کرد😂

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

آره شاید. البته من اینجوری فکر نمیکنم و همسرم هم قدر طرز تفکر من رو میدونه. شاید برای افرادی که قدر ...

دقیقا

همه مردا مثل هم نیستن عزیزم 

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

به نظر من پس انداز مخفی کار درستی نیست. مامان من خودش شاغل بود ولی با این حال هرگز پس انداز مخفی ندا ...

پیشنهاد میدم تاپیک مدیریت و هزینه رو بخون 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
پیشنهاد میدم تاپیک مدیریت و هزینه رو بخون 

نظر خودت رو بگو‌ عزیزم. از چه جهت نیاز هست پس انداز مخفی داشته باشید؟ آیا میترسید روزی برسه که به شما هیچ پولی بابت ادامه زندگی نده؟ و یا میخواید بعدا همون پس انداز رو بدید به خودش واسه روز مبادا؟