2777
2789
عنوان

کیا پس انداز طلا یواشکی دارن

2380 بازدید | 36 پست

چجوری پول جمع میکنید ؟! 

چی میخرید ؟! آب شده. دست دوم یا سکه گرمی 

بنظرتون کدوم به صرفه تره برا آینده و ارزون‌تره موقع خرید 

آیا فقط پس انداز میکنید ؟ یا به پوشاک و خورد و خوراک هم میرسید؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی یعنی چی؟ اگه شوهرتون هم یواشکی پول جمع کنه ناراحت نمیشید؟

بالاخره مخفیانه کسی ندونه 

شوهر اگر بدونه که میخادش 

‌ نمیزاره پس انداز باشه 

خوب هر دو با هم پس انداز کنید چرا مخفیانه؟

خوبدهرکسی شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه 

احتمالا اهل پس انداز نیستی 

یا مشکل مالی نداری 

اما این یه مسئله عادیه بین خانوما

من قبلا هر چی طلا داشتم فروختم براش 

خونه خرید 

و الان هیچی ندارم 

و همیشه میگه هیچ کاری برام نکردی 

خوبدهرکسی شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه  احتمالا اهل پس انداز نیستی  یا مشکل مالی ندار ...

نه فقط سوالم این بود که اگر بفهمید همسرتون به صورت پنهانی پول جمع میکنه برا خودش ناراحت نمیشید؟ این موضوع پس انداز مخفی به شدت باعث دوری و کدورت میشه

نه فقط سوالم این بود که اگر بفهمید همسرتون به صورت پنهانی پول جمع میکنه برا خودش ناراحت نمیشید؟ این ...

پنهانی چرا 

وقتی آشکارا همه چی به اسمشه 

مگه اینکه پنهانی پول بده کسی که ناراحت شم 

انقد پولی نمیده ک‌ب دس انداز برسه نهایت یه تومن قایم کنم ازش

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نه فقط سوالم این بود که اگر بفهمید همسرتون به صورت پنهانی پول جمع میکنه برا خودش ناراحت نمیشید؟ این ...

وقتی هرچی دارن بنام اقایونه خوب زن این وسط حق داره پنهونی پس انداز کنع

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

پنهانی چرا  وقتی آشکارا همه چی به اسمشه   مگه اینکه پنهانی پول بده کسی که ناراحت شم ...

شاغلی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم سوالم همیشه این بوده ،منی ک شوهرم هزار تومن خرج میکنه و ب من اطلاع میده هم باید پس انداز مخفی داشته باشم ؟؟وقتی همه پولش دست منه 

منن به شخصه نه 

دوست دارم پول مخفی داشته باشه برای لحظه های حساس 

بس که اهل پس انداز نیست 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

من ۷۰۰ میلیون طلا بواشکی داشتم تا ماه پیش کار شوهرم و خواستیم را بندازیم فروختم دادم واسه کارش البته مدارک کار به نام خودم و گفتم ۷۰۰ تومن و آشنای داداشم با پارتی وام گرفت برام ابنجوری گفتم تا خیالش راحت نباشه از طرف پول بدونه مسئولیم و باید قسط بدیم مثلا منم با همون قسط دوباره کم کم طلاهامو میخرم در حال حاضرم هیچی ندارم پس انداز اینا