2777
2789
عنوان

شما از یه شوهر چی میخواین ؟ 👀

98 بازدید | 6 پست

من یه معرف ازدواج دارم 

ازم پرسیده بود چی از ازدواج میخوای 

اینو جواب دادم 

بنظرتون خوب گفتم؟ کپی میکنم 

من اول شخصیت و انسانیت طرف برام مهمه ، اهل دختر بازی و رفیق بازی نباشه انسان باشه خانواده دار باشه مصمم باشه برا ازدواج و ادامه زندگی
دستش به دهنش برسه 

و حتما شهر زندگی کنیم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفتی عزیزم

من بودم میگفتم قد بلند باشه. شغل ثابت داشته باشه. خانواده خوب و موجهی داشته باشه 

خوش نام باشن.اهل دود نباشه 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

یه مرد باید این چهار تا چیزو نداشته باشه

خساست 

دروغگویی 

رفیق بازی 

بچه ننه بودن،،، خیلی خیلی مهمه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

صادق باشه سالم از هر گونه دود دم و خاله زنکی رفیق بازی خیانت و کاری همین

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

ای کیو

خیییییلی مولفه مهمیه که تاثیرش در طول زندگی خودشو نشون میده

با کسی ازدواج کنید که ای کیو و هوشش هم سطحخودتون باشه

وگرنه دایما در عذاب خواهید بود و از اینکه چرا حالیش نمیشه چرا نمیفهمه چرا احمقه حرص خواهید خورد

واقعا مهمه ها

ریشه خیلی از اختلافات اختلاف ای کیو و هوش هیجانی هست

برید مشاوره قبل ازدواج