2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراعزیزم

میخای کار مونتاژ انجام بدی؟راستش م چون لیسانس داشتم هیچوقت تو عمرم فکر نمیکردم برم کار مونتاژ چون خانوادم یهویی اوضاع مالی شون ضعیف شد رفتم تو این کار ،اول از همه اینکه مرخصی گرفتن تو این کار خیلی سخته بعدم اضافه کاری های زیاد که اجباری بود ،اگه بخاطر شرایط مالی مجبوری بری به عنوان یه کار موقت بهش نگاه کن مخصوصا اگه سنت کمه

میخای کار مونتاژ انجام بدی؟راستش م چون لیسانس داشتم هیچوقت تو عمرم فکر نمیکردم برم کار مونتاژ چون خا ...

بخاطر شرایط مجبورم... کارسیستمی هم رفتم منتها حقوقش کمتره و هی تا چند هفته تا نری و اموزش نبینی نمیبندن قرارداد رفتم کلی کار ریختن رو سرم نموندم... دیگ بعنوان کار موقت گفتم برم مونتاژ بوق ماشین

میخای کار مونتاژ انجام بدی؟راستش م چون لیسانس داشتم هیچوقت تو عمرم فکر نمیکردم برم کار مونتاژ چون خا ...

منم لیسانسم.. یسوال توام مث من حرص میخوردی میدیدی از خودت کوچیکتر مثلا کنترل کیفیته؟ یا مدیر ی بخش دیگ از کارخونه ان

بخاطر شرایط مجبورم... کارسیستمی هم رفتم منتها حقوقش کمتره و هی تا چند هفته تا نری و اموزش نبینی نمیب ...

اگه نیاز مالی داری موقت برو ،منم همین کارو کردم چون واقعا نیاز داشتم از لحاظ مالی متاسفانه منم اوایل دنبال کار سیستمی بودم بقول شما الان فهمیدم فقط باید مهارتی بلد باشی که تو رو متمایز کنه از بقیه فقط بلد بودن کار سیستمی کافی نیست

منم لیسانسم.. یسوال توام مث من حرص میخوردی میدیدی از خودت کوچیکتر مثلا کنترل کیفیته؟ یا مدیر ی بخش د ...

من بخش مونتاژ که کار میکردم از همه کم سن تر بودم همه سنشون از من بالاتر بود محیط هم مردانه بود و بیشتر کارهای کنترل کیفیت و غیره با مردها بود فقط بخش مونتاژ و منشی خانم بودن از لحاظ امنیت شغلی یکی از بی امنیت ترین شغل هاست چون قابل جایگزینی هستی براحتی اخراج میشی نباید دید بلند مدت داشت بهش فقط اگه برای یک یا دوسال نیاز به پول داری برای سرمایه گذاری روی خودت خوبه وگرنه هیچ مهارت خاصی بهت نمیده 

منم لیسانسم.. یسوال توام مث من حرص میخوردی میدیدی از خودت کوچیکتر مثلا کنترل کیفیته؟ یا مدیر ی بخش د ...

پست بعدی شما رو دیدم بنظرم اگه میخای فکر کنی که آره لیسانس هستی و چرا اینکارو میکنی خودت رو فرسوده میکنی و از کار زده میشی یا اینکه چرا از تو کوچیکتر شده مدیریت اینا نمیزاره کار کنی من حتی وقتی رفتم نگفتم لیسانس دارم چون میدونستم خانم های اونجا میخان سرزنش کنن چرا با مدرک لیسانس اومدم کار مونتاژ چون توی محیط قبلی تجربه کردم باید خودت رو قوی کنی توی محیط شرکت وگرنه دوام نمیاری

من بخش مونتاژ که کار میکردم از همه کم سن تر بودم همه سنشون از من بالاتر بود محیط هم مردانه بود و بیش ...

من شاید بخام در حد چند ماه برم برااینه گفتم اینجا بهتره.... شرکت هست کارخونه نیس